16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos - Sayfa 91 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos


O değilde beyler,

Şampiyon oluruz olmayız onu bilmemde geçen sene kaybolan o heyecanım ve umudum bu sene bir hayli yerine geldi. Özlemişim böyle istekli bir takımı
 
Sözleşme uzatmalarında hala ders almadık Nonda'yla Baros'la Hakan Şükür'le sözleşme uzatmak doğru muydu? Selçuk ve Burak'la 2019'a kadar niye sözleşme yapılır... Lassana Diarra ile de ben olsam 3 yıllık anlaşmam 2 yıllık yaparım kabul etmezse güle güle derim.

Sneijder dün istekliydi ama bitikdi de... Asist yapması oyununu görmezden gelmemize engel değil. Sneijder artık sahada istediklerini yapamıyor. Taktik olarak da 10 numara gibi forvet arkasında değil sürekli sola kayarak oynaması takımın sahaya yayılışını bozuyor. Sağ bek ve sağ kanadı da bozuyor. Sneijder sebebiyle tek forvet oynuyoruz ama tek forveti destekleyecek açık ve forvet arkası yok. Yani ne Bruma ne Yasin içeri koşu yapıp 2.forvet rolunu yapamıyor Sneijder de gol bölgesinden uzak oynuyor böyle olunca santrfor yalnız kalıyor çoğalamıyoruz. Sneijder bir hagi değil... onun kadar etkili değil hem skora hem de oyuna...

Selçuk da Sneijder'le de sezon sonu yollar ayrılmalı.
 
Sneijder yine vasattı istekli ama beceriksiz birçok topu ezdi birçok atağı başlamadan bitirdi tek top oynayamadı dün. Toparlanmalı. Selçuk ve Sneider böyle oynayacaksa ikisini de kesip çift forvete dönmeliyiz. En azından denenmeli.
 
Sneijder yine vasattı istekli ama beceriksiz birçok topu ezdi birçok atağı başlamadan bitirdi tek top oynayamadı dün. Toparlanmalı. Selçuk ve Sneider böyle oynayacaksa ikisini de kesip çift forvete dönmeliyiz. En azından denenmeli.

Eskisi kadar iyi değil ama tamam yeter anladık. Aynı sayfada 2 kere Sneijder'i eleştirmene gerek yok. Durduğu yerden bir tehlike arz ediyor. Sezon ilerledikçe kendine gelecektir muhtemelen. Şu anda elimizde Sneijder'den iyisi yok. Josue'nin gelmesi de iyi olacaktır. Gün gelir Sneijder dinlenir Josue oynar falan filan.
 
Eren olmasa o gölü atamazdık goldeki aslan payı beceri Eren'de... Sneijder de değil... Sneijder asıl tek topları zamanında verebilse daha çok pozisyona girebilirdik tabi bir de sola kayarak oynamasa... Bir de Muslera olmasa kazanamazdık buyuk ihtimal. Dün maçı Sneijder değil açık ara Eren ve Muslera getirdi.
 
Üst Alt