17/18 B Grubu M:2 | PSG 3-0 Bayern Münih | MS | 27 Eylül | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

17/18 B Grubu M:2 | PSG 3-0 Bayern Münih | MS | 27 Eylül


sampiyonlarligi.png

868.png
v.png
915.png


PSG%20-%20Parc%20de%20Princes.png


UEFA Şampiyonlar Ligi 2017/18 B Grubu 2.Maç
PSG - Bayern Münih
Parc des Princes
27 Eylül 2017
21:45
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bayern'in yenmesini isterim ama muhtemelen ya PSG yener ya da berabere kalırlar. Bayern bu sezon pek güven vermiyor. İyi maç olacaktır ama büyük ihtimalle.
 
Bayern bu aralar kötü.

Neuer yine sakatlandi yerine gecen kaleci Ulreich Cuma günü cok büyük bir hata ile gol yedirdi. Alaba sakat Bernat sakat bu yüzden sol bekte Rafinha oynuyor. Isler iyi gitmiyor.

Normal sartlarda PSG'nin rahat almasi lazim maci bence ama belli olmaz Bayern bu sonucta. Sagi solu belli olmaz.
 
Bayern'in kadro iskeleti yaşlanmaya başladı.

Ribery-Roben gibi fark yaratan adamlarının sakatlık ve yaşları sebebi ile seviyelerini kaybetmeleri ile daha normal bir takım oldular.

James, Müller gibi adamlar 2014 formunu tutmazsa sıkıntılı sezon olur.
 
James Schalke macinda cok iyiydi. Wolfsburg macinda Ancelotti neden oynatmadi daha dogrusu neden tee 85 de oyuna aldi bir türlü anlamadim zaten.

James yine öyle oynarsa Lewa ile birlikte fark yaratan adam olur bu macta. Lewa zaten buldugunu atan manyak bir adam.

Bayern de 100 macta 82 gol atti herif. %82 gol orani nedir yahu. Bu istatistik ile yine bir rekor kirdi Bundesliga da. 100 macta 82 gol bunu kolay kolay kimse kiramaz.
 
Ancelotti kadar balon bir adam yoktur.Umarım 2-3 maç daha kaybederler de şu adamı şutlarlar şu takımdan.Top class takımların yanından bile geçmemesi gereken adamın çalıştırdığı takımlara bak :) komedi gibi
 
Ancelotti kadar balon bir adam yoktur.Umarım 2-3 maç daha kaybederler de şu adamı şutlarlar şu takımdan.Top class takımların yanından bile geçmemesi gereken adamın çalıştırdığı takımlara bak :) komedi gibi
Ancelotti is the only manager to have won the*UEFA Champions League*three times and reached four finals (three finals and two victories with*Milan, and one victory with*Real Madrid)

Eğitim şart
 
Üst Alt