17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos - Sayfa 155 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

17/18 H:1 | Galatasaray 4-1 Kayserispor | MS | 14 Ağustos


Taraftar, camia ve takım 3 yıldır şampiyonluk havasını ve hedeflerini kaybetmiş. Artık taraftar devereye girmeli, eskisi gibi koreografiler yapılmalı. Bu uA iyice saldı, ne açıklama yaparlar ne destek çıkarlar.
 
Evet hepimiz güldük eğlendik, güzel futbolu, kaliteli futbolcuları özlediğimiz için özetleri, golleri 5-10'ar kez izledik. Lakin artık bu sarhoşluk bitmeli, yeni hedeflere odaklanmalı.

Lige iyi başlandığımız için şimdiden "şampiyon olacak en kuvvetli aday" ilan edilmenin bize zarar vereceğine şüphe yok.

Daha oynanmamış, 17'si deplasman, 6'sı derbi olmak üzere ‪33 maç var, sakatlıklar olacak, şansızlıklar olacak, cezalı oyunculardan dolayı ideal dışı farklı 11'leri test etmek zorunda kalacağız vs. Takımın tüm bu sınavları vermesi gerekecek.

Taraftarımızın da kayıplardan sonra vereceği reaksiyon önemli bir test olacak. Desteği sürdürmek yada tepki vermenin farklı sonuçlar doğurması şüphesiz.

Kalan 2-3 transfer yapılırsa takım kesin şampiyon olur algısı da yanlış. Şampiyonluklar takım olabilmekten geçer. Bu noktada taraftarın destek ve ilgisini her şartta göstermeye devam etmesi gerekiyor.

Güzel futbol ve 3 puanın Osmanlı maçında da devamı umuduyla...
 
Maçı tekrar izleme imkanım oldu. Öncelikle şunu söyliyim: Oyun aşırı abartılmış. Diğer maçlara kıyasla daha keyif veren bir takım ve maç olduğu için muhtemelen. Ancak bu abartı öyle seviyede ki ''Barcelona taraftarları Galatasaray kombinesi alır.'' seviyesine ulaştı. Bu beklenti stres yaratabilir oyuncularda. Bilinçlice yapılıyor olabilir çünkü gerçekçi değil.

Oyunculara gelirsek Belhanda beni şaşırttı açıkçası. Daha rahat ve bireysel takılan futbolculardan biliyordum onu, yanılttı beni oyunuyla. Selçuk İnan'dan daha orta sahaydı adam.
Mariano ve Fernando fizik olarak hazır değil gibiler. Hamlelerde, oyunu takipte ağır kaldılar bu maç. Hazır halleriyle tempo yapan oyuncu sayısı artar.
İlk hafta bu abartılar bizi diğer takımların gözünde hedef maç haline getirecek, bu abartıyı hakeden bir oyun değildi. İlk hafta lan daha noluyoruz :D
 
maça BEDAVA bilet buldum... ve koyuldum yollara. bindik metroya, dişi aslana metroda yer verdik... geldik stada, güney üstteydim renktaşlar 422 blok. takıma önyargılıydım ama daha ilk saniyelerden belli etti bir şeyler kendini koptuk adeta.... yanımdaki abide digiturkplay vardi pozisyonları ondan izledik adamsın abi.... 4 diye bağırdık 4 geldi sonda ve lider olduk. ÖZLEMİŞİZ BE ÖZLEMİŞİZ. BURASI GALATASARAY usta
çok özel mesaj aldım yalan yazıyon maça gitmedin falan diyen denyolar var
kapak olsun
1gRDrp.jpg
 
Şu ilk maça baktım da şu ve akabindeki 6-7 maçlık performanstan birini bile ne geçen sene başında ne bu sene başlarında hala gösteremedik. Tudor kafadan kontaktı falan ama kabul edelim çok iyi hazırlardı takımı. Oyuncular yediler.
 
Üst Alt