17/18 H:17 | Sivasspor 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Aralık - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Ya bunlar ya da Fener puan bırakır diye düşünüyorum.

Kuvvetle muhtemel bunlar. Konya çok kötü bu aralar. Sivas deplasmanı çok daha zor geçecektir ama kim bilir bi erken gol ile herşey Beşiktaş lehine dönebilir.

sent via GSC
 
Bugün iki takımın da maç saatinde şehirlerde yağmur ve kar var beşiktaş veya fenerden birinin puan kaybetmesi çok olası gibi gözüküyor fakat bundan sonra rakiplerin maçlara bile bakmaya gerek yok fikstür avantajı hala bizde ikinci yarı beşiktaş bize geleceği için 5 puan fark olarak bakıyorum fenerin başında da aykut olduğu için Terim ondan da puan koparmayı sever. Bırakalım da onlar bizi düşünsünler :asd22:
 
Mecnun Otyakmaz: "Fenerbahçe inşallah bize patlamaz"

Mecnun Otyakmaz: "Beşiktaş maçında bizi mutlu edecek bir sonuç alacağız"
 
Maçın sonucu için o maça hangi hakem verilmiş iyice bakmak lazım.
Bu hafta fenerin ve bjkin maçları zor deplasmanlar da ve bu maçlara iki tane operasyon hakeminin verilmesi hiç te normal değil.
Bjk de fenerde çok rahat şekilde maçı alıp gelecek.

Gün yüzü görme DURSUN!
 
Eski Sivas stadında olsa şimdi zemin buz tutmuştu ve Sivas kazanır derdim ama bu stadda alttan ısıtma var. Bjk zorlanır ama 2-1 falan kazanır.
 
0-2

DRhhKXpX0AI5tIN
 
Adamlarin ilk onbirinde sadece BIR türk var ama bunu kimse konusmaz tabi.

[FONT=&quot]İşte Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Quaresma, Babel, Talisca, Negredo.[/FONT]
 
Adamlarin ilk onbirinde sadece BIR türk var ama bunu kimse konusmaz tabi.

İşte Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Quaresma, Babel, Talisca, Negredo.


Ey satılmış medya nerdesin?

Binali yıldırım bu durumdan şikayetçi değil mi?

Ya devlet bahçeli? Utanmıyor musun beşiktaşının bu kadar yabancı işe çıkmasına? Konuşsanıza konu Galalasaray düşmanlığına gelince konuşuyosunuz ya hani?

Devlet bahçelinin sözünü tutup beşiktaş'ı tutmayı bırakmaya davet ediyorum.
 
Üst Alt