17/18 H:24 | Fenerbahçe 2-3 Akhisarspor | MS | 4 Mart - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
erciyes macında oldugu gibi dısarda olacagım ama okan buruk tam bi yavsak,bilmiyom belki 2013teki gibi davranırım
 
Akhisar büyük takımlara karşı baya disiplinli ve konsantre oynuyor. Başakşehir'e son dakikalarda yenildiler, Beşiktaş'la berabere kaldılar (ve kontradan çok tehlike yaratmışlardı), Galatasaray'a 10 kişi kalmasalar puan alacaklardı, kolay maç olmaz. 1-2 Akhisar galip bile gelebilir. Ligin iyi kontra atak takımlarından Akhisar. Savunma bölgesi zayıf olsa da büyük maçlarda daha agresifler. Puan kaybı gelebilir bu maçtan.
 
Bitik Alanya bile ilk yarıda 3 tane karşı karşıya kaçırmıştı bunlara karşı.Akhisar bulduğu kontraları atarsa beraberlik hiçde süpriz olmaz.
 
Fb'nin defansı yorgun ama golcüleri dinlenmiş çıkacaklar Lukac olağanüstü bir performans sergilemezse Akhisar puan alamaz.
 
-Tahkim Kurulu tarafından 1 maç ceza alan Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe karşılaşmasında takımının başında olamayacak.
 
Muhtemel sonuç Fenerbahçe galibiyetidir ama Akhisarın alacağı puan yada puanlar bu haftanın en güzel olaylarından olur bizim için....
 
Kupa macindaki gibi oynarsa Akhisar fark yer. Hafta ici o kadar kotulerdi ki rezil oyunumuza ragmen 4-5 atacaktik nerdeyse.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt