17 Ağustos 1999 Saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız! - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

17 Ağustos 1999 Saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız!


Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



11 YIL SONRA HER ŞEY YEPYENİ DURUYOR..!!









ÇINAR OTELİ 9, VAPUR İSKELESİ 22, KORUK RESTORAN 24 METRE DERİNLİKTE..!! 17 Ağustos Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük İlçesi'nin Değirmendere semtindeki sahil şeridinde, depremin ilk dalgasında kara parçasının çökmesiyle denizin derinliklerine göçen gazino, çay bahçesi, otel ,işyeri ve evlerşimdi balıklara yuva oldu. Depremin 11. yılında dalış yapıldı. Denizin derinliklerinde b.ulunan enkazları da kamera ile görüntüledi. Dalgıçların tesbitlerine göre, yakaşık 100 metrelik alan içinde 9 metre derinlikte midye ve soyunlarla kaplanmış 3 katlı Çınar Otel'in kalıntıları görülüyor. Otelin hemen yanında ters dönmüş beyaz renkte olan yosunların kaplaması sonucu tamamen yeşile dönüşmüş bir otomobil bulunuyor. 16 metrede ise dağınık enkaz görüntülerine rastlanıyor. 24 metrede ise dallarında balıkçıların ağ parçaları bulunan Çınar ağaçları ile 24 metrede Koruk Restoran ve 22 metrede ise eski Vapur İskelesi iskelesi bulunuyor. Haber-Kamera:Ergün AYAZ GÖLCÜK(Kocaeli),DHA



11 YIL SONRA HER ŞEY YEPYENİ DURUYOR..!! - WEB TV :: Hürriyet
 
Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



Gerçekten hatırladıkça çok üzülüyorum. O zaman yıkılan yerler şu an yepyeni yapılarla dolu ama izleri yine de silinemez. Allah başka musibetlerden korur inşallah.
 
Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



Allah yardımcımız olsun,inşallah bir daha olmaz şu deprem cidden böyle birşey yok renkdaşlarım millet olarak ciddi yaralar alıyoruz.Altyapımızın vaziyeti ortada ve bu denli bir büyük deprem daha olursa bunu bu ülke zor kaldırır ve zor atlatır.Yarabbim deprem sebebi ile yakınlarını kaybedenlerin yar ve yardımcısı olsun.

deprem sırasında ankarada idim biz arkadaşlarla oyle bir hissettik ki gölcüktekileri hayal bile edemiyorum. binlerce insan evsiz barksız kaldı yiyecekleri yoktu yardım isteyecek kimseleri kalmamıştı .Allah bir daha boyle afetleri milletimize gostermesin
 
Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



Depremin en cok vurdugu Memleketimdeydim o sene Gercekten garip bi durumdu o zamana kadar deprem nedir bilmiyordum. Allah Rahmet eylesin Toprakları bol olsun.
 
Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



Allah rahmet eylesin tüm kardeşlerimize...



Dipnot: Index için Şebnem Başaran 'a teşekkür ederim.
 
Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



Tüm ölen kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. 17 Ağustos 1999 Bir daha yaşamamak dileğiyle...
 
Cevap: 17 Ağustos 1999 saat 03:02 | Unutmadık, Unutmayacağız



[video=youtube;Lf7PX2rc8sI]https://www.youtube.com/watch?v=Lf7PX2rc8sI&feature=related[/video]



Acaip Duygulandım be...=(
 
Depremi Yalova'da yaşamıştım. Allah rahmet eylesin ruhları şad olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hayatımın en uzun 45 saniyesidir. Deprem esnasında uyanık olduğum için saniyesi saniyesine yaşamıştım. Unutulmamalı unutturulmamalı. 99 Marmara depreminde hayatını kaybedenleri tekrardan anıyor ve rahmet diliyorum.
 
biz disarda uyurken benim peder evde uyumustu tek basina :asd:
cok kötü günlerdi allah bir daha yasatmasin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
 
Eniştemin teyzeme herkes sokaktayken balkondan çay koy işe gidicem sözleri aklımdan çıkmıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Depremi Silivri'de yaşamıştım. Deniz kıyısına vuran yüzlerce deniz yıldızı , deniz atı gibi canlıları görmek , o gece yıldızların çok yakında ve milyonlarca yıldızın yukarıda asılı durması falan ne bileyim aklıma geldikçe hala tüylerim ürperir.. Birde depremden saniyeler önce denizden böğürme sesi gibi bir ses geliyordu. Bu sesi avcılar sahilde de duyanlar olmuştu. Ölenlerin ruhu şaad olsun.
 
Üst Alt