#17 Emrah Başsan - Sayfa 10 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Adam bizim takımın en iyi ortacısından daha iyi top atıyor içeri. Es kaza Diagne gibi santraforla oynasa asist kralı olurdu heralde. Zannediyorum alt yapımızın en sıkıntılı bölgelerinden bir tanesi sol kanat. Recep hiç o ışığı vermiyor, Atalay da kanada atılmak için fazla cılız. Daha 26 yaşında bir oyuncu ve Galatasaray'dan gidiş süreci de, ondan sonra kariyerini yönlendirmesi de takdire şayan. Bu yerli saçmalığı bir şekilde gelecekse Emrah'ın 2. şansı hak eden bir Cimbomlu olduğu gerçeğiyle TL üzerinden bir maaşla yeniden takıma kazandırılması taraftarıyım. Ayrıca fiziği, oyun aklıyla Ömer Bayram'dan da iyi sol bek alternatifi olur. Zaten Erzurum düşer gibi, Emrah'a da büyük motivasyon olur fazladan bir şans.
 
5b6555e4f65.png
 
Berbat futbolcu sanki mahallede top oynuyor çalım atmadan pas atmıyor illa çalım atacak. Oyuncuların hepsi - Iq'lu oyuncular.
 
Güzel bir açıklama geldi

''Ekmeğini yediğim ve çocukluğumdan beri gönül verdiğim bir kulüp. Ama tabi şimdi ekmeğimizi Kayserispor'dan yiyoruz. Golde sevindim ama duygusal anlar da yaşadım.''
 
Üst Alt