17 Mayıs'ın 17. Yılını Kutluyoruz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

17 Mayıs'ın 17. Yılını Kutluyoruz!


0b6f11f75f4f449bbb6ce887702a454d.jpeg

Avrupa'dan Türkiye'ye gelen en büyük kupanın 17. yılı, 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Galatasaray Bayramı olarak kutlanıyor.

Bu önemli günde 1996-2000 yılları arasına damga vuran Galatasaray'ın efsaneleri ile Erdal Keser'den Tarık Hoçiç'e, Prekazi'den Ujfalusi'ye, Arif Kocabıyık'tan Necati Ateş'e, Mapeza’dan Riera’ya yakın dönemin yıldızları Galatasaray Bayramı'nda bir araya gelecek.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Galatasaray Futbol Takımı'nın idmanının ardından toplu fotoğraf çekimi yapılacak.

Efsane oyuncular saat 13:00'te iki farklı takım oluşturacak ve 17'şer dakikalık iki devre halinde bir gösteri maçı gerçekleşecek. 1996-2000 kadrosu UEFA Kupası ile özdeşleşen beyaz formayla sahaya çıkacak; diğer efsaneler ise Süper Kupa kazanıldığında giyilen çubuklu formayla mücadele edecek.

Gösteri maçı sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri'nde barbekü partisi düzenlenecek.

4 canlı yayın noktasının kurulacağı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek tarafından 2000 yılında Galatasaray Başkanı olan Faruk Süren’e ve ilk olarak 1996-2000 döneminde Galatasaray’ı çalıştıran Türkiye’nin en çok kupa kazanan teknik direktörü Fatih Terim'e plaket takdim edilecek.

Galatasaray.org
 
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek tarafından 2000 yılında Galatasaray Başkanı olan Faruk Süren’e ve ilk olarak 1996-2000 döneminde Galatasaray’ı çalıştıran Türkiye’nin en çok kupa kazanan teknik direktörü Fatih Terim'e plaket takdim edilecek.

:red:
 
Hala aynı başarı ile övünüyoruz. Tekrar sağlam şekilde yapılanıp dünya alem taraftarı olan kulübü şaha kaldıracaklarına; 3-4 tane komisyoncu, hain ve işbilmez hıyarın genel kurulda hala ibra ediliyor olması temelin halihazırda zayıf olduğunun göstergesi. Hakeza temelin üstüne de malesef güçlü bir yapı konması imkansız.

Dünya sıralamasında 1.likten , bizi ligde 3.lüğü kovalayacak konuma düşürenlerin ...
 
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek tarafından 2000 yılında Galatasaray Başkanı olan Faruk Süren’e ve ilk olarak 1996-2000 döneminde Galatasaray’ı çalıştıran Türkiye’nin en çok kupa kazanan teknik direktörü Fatih Terim'e plaket takdim edilecek.

:red:
alkollü mendil ile silip öyle alsınlar plaketi..
 
Dursun gibi ezik adamların yapacağı bir iştir bu ve öyle de oluyor.


Güncel başkan seneye Avrupa'da nasıl başarı yakalarız diye teknik/akademik çalışmalar yapar, Dursun denen canlı ise tam bir varoş parayı sonradan bulmuş ama nasıl bulduğu belli olmayan ve rezalet bir başkanlık sürecinin üstünü örtmek için anlamsız malca işler yapıyor.
 
Zihniyet değişmediği veya kulüp yabancı bir yatırımcıya satılmadığı sürece biz artık tarihi eser olmuş bu başarıyı daha çok kutlarız.
 
En az bi 25-30 sene daha kutlarız bu günü çünkü yenisi gelmeyecek o kupanın.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Yenisinin gelmesi için 5 sene hiç lig şampiyonu olmamayı yeğlerdim. :(
5 yıl şampiyon olmadığımız ile kalırdık sonuçta:D

Aslında Uefa da ilerlemek artık o kadar zor değil, biraz akıllı işler yaparsan rahat çeyrek final görürsün zaten.

Yani bizim kazandığımız dönemdeki kadar zor bir turnuva değil artık.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
50 senede bir yapılan bir organizasyon sanki uefa. Bu yaptığımız Trabzonspor'un 1985 senesindeki şampiyonluğunun 32. senesini kutlamasına benziyor. Avrupa arenasında tekrar başarılar elde edemeyeceksek ne yapayım ben 17 sene önce alınmış kupayı.
 
Üst Alt