#18 Caner Öztel | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#18 Caner Öztel


caner_oztel_b.jpg






91 doğumlu.sağ kanatta oynuyor.Rijkaard tarafından 2009-2010 sezonu hazırlıkları için A takıma alınan genç oyunculardan biridir.



Kişisel yorumum:Tekniği iyi ama fizik olarak pek yeterli değil.Ayrıca mevkisinde Sabri Sarıoğlu , Barış Özbek , Aydın Yılmaz gibi isimlerle rekabet etmek zorunda.Ancak 91 doğumlu olması sebebiyle ismi Uefa'ya bildirilecek kadroya yazılıp paf takımında sezonu geçirebilir.Zaten Caner'i Bülent Korkmaz da A takım antremanlarına almıştı zamanında ama adam yokluğunda bile ne Berk Neziroğluları'nı ne Emre Çolak'ı ne de Caner Öztel'i sahaya sürme cesareti gözteremedi büyük kaptan.Gökhan Öztürk olayından sonra , Nisan ayında sözleşmesini 2011'e kadar uzattık Caner öztel'in .Bu sene olmasa bile önümüzdeki sene Neeskens ve diğer hocalarının desteğiyle takımımızın sağ kanadına iyi bir alternatif olacağı su götürmez bir gerçek;)
 
Cevap: #18 Caner Öztel



bu cocukta yetenek sifir. biraz sürat var okadar. nasil kampa aldilar hayret ediyorum. cocuk da hic bir numara yok.
 
Cevap: #18 Caner Öztel



bu cocukta yetenek sifir. biraz sürat var okadar. nasil kampa aldilar hayret ediyorum. cocuk da hic bir numara yok.



kusura bakma ama, bu cocuk da dedigin gibi sifir yetenek olmus olsa galatasaray altyapisinda olmazdi.bunu söylerken ayni anda galatasaray altyapisndaki calisanlara da saygisizlik etmis oluyorsun. niyetim tartismak degil, sadece kendi fikrimi söyledim.
 
Cevap: #18 Caner Öztel



yetenek 0 falan değil caner'in maçlarını izledim. driplinkleri kuvvetlidir topu ayağına aldığı zaman kaleyi düşünür, ama a takımda işi zor, galatasaray gibi bir takımda daha da zor.
 
Cevap: #18 Caner Öztel



Yalnız tipi çok tanıdık geliyor bana. Sanki bizim mahallede gördüm bu elemanı. :D
 
Cevap: #18 Caner Öztel



bi arkadaşımız 0 yetenekli demiş ama galiba 1 maçlık performansa göre degerlendirmiş. benim paf maçlarında en çok gözüme çarpan adamlardan birisidir caner.çizgiye kolayca inebiliyor ortaları çok iyi,hatta şu an A takımımızdaki çoğu oyuncudan iyi diyebilirim.tekniği yine aynı şekilde çok iyi derecede zaten paf takımında çoğu oyuncumuzun tekniği baya iyi seviyede ama mental ve fiziksel eksiklikler var ama işte oyuncular bunları iyi hocalarla(rijkaard,neeskens) ve maçlarda oynayarak geliştirecek.ayrıca caner sezon ortalarında genç milli takıma giden 3 oyuncumuzdan biriydi(+emre çolak,cem sultan).
 
Cevap: #18 Caner Öztel



İstanbulda olsam paf maçlarını izlerdim ama izlemedende sunu biliyorum Türkiyenin en buyuk kulubu olupta kadronuzda bu kadar paf takımdan yetişme oyuncunuz varsa siz büyük bir iş basardınız demektir:ka05:
 
Cevap: #18 Caner Öztel



Bursa maçını izledim en az Serdar Eylik kadar iyi bir topçu.Size en fazla 1-2 sene veriyorum patlama yapması için.
 
Cevap: #18 Caner Öztel



bursa maçının bence en iyisiydi.takım arkadaşlarının serdara pas atma çabalrı olmasa daha fazla verim alınabilirdi.öyleki çok boş kaldığı anlar oldu.kanat akınlarında ve birebirlerde gayet başarılıydı
 
Cevap: #18 Caner Öztel



bugünü kasımpaşaspor maçının en iyilerinden biriydi.sezona güzel başladı böyle de devam ediyor.
 
Cevap: #18 Caner Öztel



Arkadaslar nasil bi arkadas Caner sizce Ardanin sakatlinda ilk 18 e girebilirmi cunku A takimla antenmanlara cikiyo diyr biliyorum.
 
Üst Alt