2 temmuz 2022 fenerbahçe'nin yıldız hırsızlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2 temmuz 2022 fenerbahçe'nin yıldız hırsızlığı


Adamlar harbiden şizofrene bağladılar artık. Ulan herifler harbiden kendilerince bir hayal alemine dalmışlar öyleyece yaşıyorlar ne yaşamak istiyorlarsa. Bunu psikologların incelemesi lazım. Şike olayı da, bu da emin olun davranış bozukluğuna giriyor. Biz dördüncü yıldızı alana kadar en ufak bir rahatsızlıkları yoktu mahalli kupalarla ilgili hatta 4. Yıldız yükleniyor diye resmî sitelerinde görseller yayınlıyorlardı, nolduysa artık bu 4. yıldızı takmamız hakikaten içlerine oturmuş olmalı ki bu derece eziklik gösteriyorlar
 
TFF bir an önce aksiyon almalı bu konuda.

Tabi önce bizim yönetim tepkiyi verip herkesi galeyana getirmeli ama yönetimimiz var mı yok mu bilmiyoruz

Ne işe yarıyorsunuz kardeşim siz? Transfer yok o yok bu yok, hakkımızı koruyun !
 
İlk olarak fenerbahçeye bu haklı davasında desteğimi sunuyorum Tff'nin milli küme istanbul ligi falan ne varsa kabul etmesi gerekiyor.

Sampiyonlukların sayıldığı gibi zevkine ligde çekilmelere karşı kurallarda belirtildiği gibi ligden düşürülme ugulanıp 1937-1938 yıllarında ligden çekilen bu takımın resmi olarak kabul edilen 1959 yılına kadar kazanilan tüm başarılar men edilmeli.
Ayrıca 1951'de alanen şike yapan ve ligin sampiyonunu etkileyen bu kulüp tamamen kapatılıp futboldan tamamen men edilmeli tarihlerine 1936 ve öncesindeki şampiyonluklarıyla sonlandırılmali.

Cephedede millet savaş verirken muzesine harington kupasını götürecek derecede toplam 50 küsür maç yapan bu arkadaşlara yine avrupa şampiyonu ünvanı da verilmeli.
Unvan dunyada tek olmalı ve Harington avrupa sampiyonasi sampiyonluğu olarak tescil edilmeli.
 
İşimize bakalım gereksiz munakasalara girmeyelim. İyi bir yapılanmaya önem göstermeli, gerisi zaten gelir bir bakmışsın bahsettikleri yıldız sayısını da geçmişsin.

GscimbomMobile
 
Üst Alt