#23 Emre Akbaba - Sayfa 96 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Su herifi savunanlar kendini kandirmaktan baska birsey yapmiyor.

bu herif sakatlik oncesinde'de bir cacik oynamiyordu, 2 3 gol atip sizi kandiriyordu.

her mac yerde yatiyor, ayakta duramiyor, once fiziksel olarak hazir olsun.

Kari gibi oyuncu.
 
Su herifi savunanlar kendini kandirmaktan baska birsey yapmiyor.

bu herif sakatlik oncesinde'de bir cacik oynamiyordu, 2 3 gol atip sizi kandiriyordu.

her mac yerde yatiyor, ayakta duramiyor, once fiziksel olarak hazir olsun.

Kari gibi oyuncu.
 
Onyekuru'ya yapılan eleştirilerin 10 da 1 i bu adama yapılmıyor. Onyekuru çift haneli gol sayılarına çıktı üstelik forvet olmamasına rağmen. Emre Akbaba ise geldiğinden beri hiç faydalı olamadı maalesef. Yetenek olarak fena oyuncu değil ama fiziksel olarak çok yetersiz. Özellikle dikkat ediyorum ikili mücadelelerin hepsinde yerde. Hiç ayakta kalamıyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kotu bir oyuncu asla degil ama ciddi bir sakatlik gecirdi ve form yakalamasi sezon sonunu anca bulur. Yani hoca da biraz akil varsa surekli ilk 11 de baslatmaz bunu. Cok yavas hareket ediyor halbuki boyle bir oyuncu degildi. Belli ki henuz hazir degil, sonradan oyuna alinmasi daha dogru olur kanimca.
 
En nefret ettiğim oyuncu tiplemesi yerli ve avrupa ligleri icin yetersiz yani öyle iyi bir paraya satamazsın çok iyi oynamaz belirli bir katkı verir ama yetersiz kalır çoğu zaman yerli olduğu için 4 5 yıl kalır en az takımda gol yetisi olduğu için 2. Aydın yılmaz vakası olma ihtimali de çok yuksek
 
Duygusal bir transferdi ve patladık. Bu transferde yönetime kızamıyorum, taraftar baskısı cok fazlaydı. Eğer sezon başı verdiğimiz 4 milyon euro ile 2 tane farklı mevkiilere adam alsaydık belki bambaşka bir noktada olabilirdik. Fizik gücünü toplasın filan da hikaye bana kalırsa, oyun için de yok zaten. Tek artısı var nerde duracağını biliyor ama bu da Galatasaray için yetmez ve yetmemeli.
 
Bir ara Belhanda'yı kessin diye bekleyenler şimdi de eleştirilere yerden yere vurmaya başlamış toparladığı zaman ilk 11'de formayı tamamen alır ama şu fizik durumda bunu beklememek lazım hoca bir an önce kazanmak istiyor yakında toparlar ama lig bitmiş olur
 
Abi bu adam geldikten sonra sakatlanana kadar takıma en çok istatiktsel katkı veren adamdı. Bu kadar yiyici olmayın.

Adam geldiğinde sağ ya da sol açık ve ceza sahası yakınında oynuyordu yani en iyi yaptığı işi , ama şimdi ortasahadan top çıkarması bekleniyor muhtemelen daha çok tempo kazanması için. Tabi taraftar yemeye odaklı daha çok.
 
Galatasarayda ilk 11 oyuncusu olamaz.Ama gelecek olan yabancı sınırını düşündüğümüzde alternatif olarak iş yapar.Ama biraz güçlenmesi gerek.Güçlenirse çok iyi katkılar verir.
 
D2XVUS2WkAAt2-E
 
Emre'de sakatliktan sonra kilo fazlaligi var, cok belli oluyor. Yokardaki fotoraflarina bakin, sonra simdi haline, en az 5-8 kilo vermesi lazim ve kas yuklemesi yapmasi lazim.

Fizik kampi arti 7-8 kilo verdigi zaman cok guzel donecektir, ama bu yil birsey beklemeyin.
 
Üst Alt