#20 Serkan Kurtuluş | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#20 Serkan Kurtuluş


profileserkankurtulusbmg7.jpg




23 SERKAN KURTULUŞ

Defans



Doğum Tarihi 1990-01-01

Doğum Yeri Bursa

Oynadığı Takımlar 2006-2008 Bursaspor

Geldiği Takım Bursaspor

Giriş Yılı 2008

Boyu 181

Kilosu 74

Lakabı
 
al artık şu formayı sabri den. ben bu skibbe yi anlamıyorum. hani gençlere çok şans veren biriydi. sabriye verilen şansların yarısı verilseydi bu adama, şimdi taş gibi sağ bekimiz olucaktı belki. olmuyor işte kardeşim, sabriden olmuyor. senede 2-3 maç olağanüstü oynıyacak diye sabriye katlanmak istemiyorum ben.
 
Serkan'a gün doğdu



Teknik direktör Michael Skibbe, Sabri'nin hafif sakatlığı bulunması nedeniyle, Serkan Kurtuluş'a "Hazır ol" emri verdi. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan genç futbolcunun, yarın yapılacak Gençlerbirliği maçında oynayabilecek durumda olduğunu hocasına bildirdiği öğrenildi.
 
Bence de bugün sağ bekte oynamalı..Adam şu ana kadar 2 maça çıktı..2'si de UEFA Kupası maçı..:) (Bknz:Bellinzona) İnşallah bugün ilk 11 başlar ve güzel bir performans gösterir..
 
Cevap: # 23 Serkan Kurtuluş



Serkan bu sezon sadece iki maçta oynadı. İkisi de İsviçre takımıyla UEFA'da oynadığımız maçlardı. Skibbe ne akla hizmet ligde hiç şans vermedi. Sabri ve Uğur yokken neden şans verilmedi anlamak zor. Şans verilirse Galatasaray 10 yıl sağbek sorunu yaşamz.
 
Cevap: # 23 Serkan Kurtuluş



Bu çocuğu alacağımıza iki tane Galatasaray Store açsaydık daha iyi olurdu...1 milyon dolar ziyan oldu.! :D :D
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş









Altın Çocuk Serkan Kurtuluş





“Bu yaşta kendimden bir şeyler vermem gerekiyor ileride rahat etmem için. Profesyonel düşünmek benim kendime yaptığım bir yatırım.” Dergimizin 75 sayısına konuk olan genç futbolcumuz Serkan Kurtuluş’a ait bu sözler.



Bursaspor’da forma giyerken profesyonel ligde oynayan en genç futbolcu olma unvanını yakalayan Serkan Kurtuluş, bir anda nasıl Galatasaraylı oldu? Galatasaray’a gelir gelmez Bellinzona maçlarında forma giyen Serkan neler hisseti?



Galatasaray futbol takımına son katılan isim Serkan Kurtuluş’un sorularımıza verdiği cevaplar, dergimizin 75. sayısında...



Galatasaray Dergisi’nin Cassio Lincoln, Yasemin Horasan, Ali Çayır ve Saba Tümer röportajlarıyla dopdolu 75. sayısı, tüm taraftarlarımıza ayrıca Lincoln posteri ve ikinci yarı fikstürü armağan ediyor.



Galatasaray Dergisi’nin 75. sayısı 31 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da, yılbaşından sonra ise Anadolu'da bayilerde olacak.



Galatasaray.org
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



Ara transfer döneminde bir sağ bek alacak olursak kadroya girme şansı imkansız hale gelebilir kiralanmalı bu çocuk bir oyuncu alınacaksa...!!!
 
Üst Alt