#20 Serkan Kurtuluş - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#20 Serkan Kurtuluş


"Şaka gibi transfer!"



Galatasaray´ın genç futbolcusu Serkan Kurtuluş, futbolcu olma konusunda babasının, Beşiktaş´ta forma giyen ağabeyi Serdar´a göre, kendisinden daha umutlu olduğunu söyledi. Serkan, Sarı-kırmızılı takıma transferinin ise çok şaşırtıcı olduğunu söyledi.



Galatasaray Kulübü’nün resmi yayın organı "Galatasaray Dergisi"nde röportajı yayınlanan Serkan, küçükken ağabeyi Serdar ile mahalle aralarında top oynadıklarını dile getirerek, "Babam benden umutluydu. Ağabeyimin bu çıkışı yapmasını beklemiyordu. Ben daha ön plandaydım. Küçük olduğumdan bana bir başka bakardı tabii" ifadesini kullandı.



Serkan, ağabeyiyle mahallede çoğunlukla karşılıklı takımlarda oynadıklarını anlatarak, "İkimiz aynı takımda olunca, takım güçlü olurdu. Genelde bizim üzerimize takım kurulurdu. Ağabeyimle arkadaş grubumuz ortaktı. Birbirimizi çok kızdırırdık. Mahallede o takımını kurardı, ben de takımımı kurardım" diye konuştu.



Bursaspor forması altında Turkcell Süper Lig’de ağabeyinin oynadığı Beşiktaş ile yaptıkları karşılaşmanın kendisi için çok farklı olduğunu dile getiren Serkan, şunları kaydetti:



"Beşiktaş ile deplasmanda oynadık. Sonuçta ağabey kardeşiz ama iki kulüp arasındaki diyalog açısından zor bir maçtı. En son mahalle maçlarında karşılıklı oynamıştık. Ağabeyim çok rahat biridir. Beni de maç başlarken rahatlatmak istedi. Sakin olmamı söyledi. Maçın ilk dakikalarında ona bir faul yaptım. Sonra yürümeye devam ettim. Yere düşen ağabeyim, beni neden kaldırmıyorsun anlamında bana bakıyordu. O maç atmosferinde kimi düşürdüğümün bile farkında değildim."



"GALATASARAY’A TRANSFERİM ŞAKA GİBİYDİ"

Serkan, Galatasaray’a transferinin kendisi için çok şaşırtıcı olduğunu anlattı. Bursaspor’da kadro dışı kaldıktan sonra Galatasaray’ın kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu belirten genç futbolcu, "Ama ben böyle bir transfer olursa sezon sonu olur, diye düşünüyordum. Moralsiz bir dönemdeydim, tek başıma çalışıyordum. Transferin son gününde menajerim beni aradı ve ’İstanbul’a imza atmaya gidiyoruz’ dedi. Transfer döneminin son günüydü ve bitmesine birkaç saat kalmıştı. İstanbul’a geldik ve imzayı atarak Galatasaraylı oldum. Benim için şaka gibiydi. Çok mutlu olmuştum" ifadelerini kullandı.



Serkan, Türkiye’de genç futbolculara yeteri kadar şans verilmediğini de dile getirerek, "Bu biraz da gelenek olmuş, tecrübeyi tercih etmek. Belki de bir güvensizlik var. Genç futbolcu demek, tecrübesiz ve bir sürü eksiği var anlamına da geliyor doğal olarak. Fakat bu eksikler de oynayarak gideriliyor" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



bugünkü maçta Leverkusen maçına göre daha iyiydi. hücuma da destek vermeye çalıştı. kumaşı belli ama kendini geliştirmesi gerekiyor daha da. özellikle de fiziğini...
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



1-2 sene devamlı oynaması lazım ki anadolu kulübünün sagbeki olabilir, o kapasite var kendisinde ama sag kanat zor..

denizlispor ankaragücü tarzında bi takıma gitmesi lazım 2 sene..
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



Ben beğendim açıkçası mevkisi sağbek değil zaten o yüzden çizgiyi konrol edemedi içerde kaldı ..Orta saha ortası ve sağında oynar..Hamit tarzı bir oyuncu..
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



Stoperlerin içine fazla giriyor Ömer Üründül'ün dediği gibi mevkisini korumalı esas olarak gene iyi mücadele etti hakkını vermek lazım!
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



Bugün daha mücadeleciydi.Geçen maç çok korkak oynamıştı.Bu maç gerektiğinde ileriye de çıktı,bikaç tane de güzel top kesti.Ama eksiği çok hala umarım bunları da kapar.
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



galatasarayda oynacak kadar yetenekli degil gonderilmesi lazim yada kendisini gelistirecekse kiraya gonderilmeli
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



Daha kaç maç oynadı ki Galatasarayda oynayacak kadar kaliteli değil diyebiliyorsunuz.Kaç kere izlediniz ki...
 
Cevap: #23 Serkan Kurtuluş



kimi isterdiniz Onu beğenme bunu beğenme,Galatasarayda oynayamaz.kanute,drogba,messi,etoo ancak bizde oynar değil mi?Daha ne istiyorsunuz?Adam uçsun mu?Ters takla atıp gol mü atsın?
 
Üst Alt