2001-2002 Şampiyonlar Ligi Maceramız - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2001-2002 Şampiyonlar Ligi Maceramız


Buyuk savas vermistik, toplama bir kadro, dagilmis bir ekip ( onemli oyuncularimizi kaybetmisik, hoca'da degismisti yakin zamanda) bir yandan da borclar soz konusuydu (ehh hala ayni durumdayiz, bildim bileli boyleyiz). Ama guzel is cikarmistik ne olursa olsun. Bugunki gibi VAR olsaydi bence farkli bir siralama olusurdu en kotu 2. olarak cikmis olurduk diye dusunuyorum cunku attigimiz hicbir gol, en azindan, tartismaya acik degildi. Yalniz sunu bilmekte fayda var, o donem Galatasaray buyuk bir marka ve guclu bir ekipti. Rakipler bize buna gore hazirlanirdi. Roma mesela o donem oldukca iyiydi. Zaten siralamada bunu gosteriyor. Hani bugunun Liverpool'u gibi dusunebiliriz onlari.Artik o sayginligimiz yok. Barca kendi gibi oynayacaktir ekstra onlem almadan. Bunun + ve -'leri olacaktir. Bu da onumuzdeki haftalarda oynayacagimiz Barca gonderme olsun.
Guzel gunlerdi be, genctik bizde tabi liseden yeni mezun olmustum o sene sonu. Tarihtir, ani'dir, sevgidir, guzeldir Galatasaray !
ordaki maç (insan istiyor tabi) en azından tek farkla yenilsek , burada acaba dedirtir , onlarda ikinci maç dönüşten 3 gün sonra Madrid dep yapacak
 
Üst Alt