2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF


Ligin son maçında zaten ölüm kalım mücadelesi veren Denizlispor 'a gönderilmediği ispat edilen teşviğe karşı şike yapmasıyla ünlü ezeli rakibimizin o sezon yediği naneleri biraz araştıralım.





2. Hafta



Ankaragücü 0-1 Galatasaray*



- Selçuk Dereli (Ankara Bölgesi hakemi ve Ankaragücü Maçı, çok ilginç)*



Dk.5: Hakan Kutlu ceza sahasında, kaleye 2-3 metre pozisyonda topa eliyle müdahale ediyor, hakem Selçuk Dereli ise oyunu devam ettiriyor. Buz gibi penaltı verilmedi.



DK.9: Yine Hakan Kutlu.. Ceza sahasına girmek üzere hareketlenen ve kendisini ekarte edip ceza sahasına giren Necati Ateş'in bileklerine direkt müdahale ediyor. Bu pozisyonda dengesini kaybedip sağ kolunun üzerine düşen Necati 2 hafta sahalardan uzak kalıyor; ama bu Türkiye Turkcell Süper Ligi'nde penaltı kazanmak için yeterli değil. Hele takım Galatasaray ise... Buz gibi penaltı verilmedi.



DK.90: Son dakikada Mondragon'un ceza sahasına doldurduğu ve savunmadan seken topun Sabri tarafından tekrar ceza sahasına gönderilmesi sonucu Tolga Doğantez ile hava topuna çıkan Ümit Karan'ın rakibinden daha fazla yükseldiği için yukarıda kalması ile gelen gol.



Yüzüne tekme yiyen Cihan ve verilmeyen penaltı pozisyonunda sakatlanan Necati sahayı terketti. Bu maçta İlahi Adalet yerini buluyor ve Galatasaray maçı 1-0 kazanıyor.





3. Hafta





Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe*



-Metin Tokat



İlk yarının son dakikasında tartışılacak bir penaltı golü ile soyunma odasına yenik giden zavallı olmayan rakibimiz ikinci yarının 4. dakikasında bu sezonun kahramanlarından Marcio Nobre'nin 2 defa eliyle düzeltip attığı gol ile beraberliği yakalıyor.



03_ekresim_12.jpg




Bu pozisyonu kimsenin görmediğini iddia eden insanlar ise futboldan nasibini almamış insanlardır. Bir hakem, hele 10-15 yıldır hakemlik yapan bir insan ( Metin Tokat ) o topun bir anda 4-5 metre nasıl uzadığını neden kestiremez acaba?





7. Hafta



- Selçuk Dereli



kadıkoyde kayseri maçında dakika 75 ceza sahasına yakın bir bolgeden alex kendını yere atıyor faulle uzaktan yakından alakası yok serbest vurustan 1-0 oluyor maç kopuyor.





8. Hafta





Konyaspor 2-4 Fenerbahçe*



-Özgüç Türkalp*



PSV'ye karşı alınan 3-0 lık galibiyetten sonra çıkılan maç. Herkes havalarda. Kimsenin ayağı yere basmıyor. Öyle ki gol de ne ayakla, ne kafayla geliyor.*



Karşılaşma boyunca rezalet bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 2-0 mağlup iken 76. dakikada Anelka'nın eliyle topa vurması sonucu gol geliyor. Bu gole Anelka bile inanamayıp yerden faul pozisyonundan kalkar gibi tepkisiz kalkıyor. 4. hakemimiz sevgili İsmet Arzuman da o sırada oyuncu değişiklikleri ile ilgilendiğini beyan ediyor.*



onderveanelka.jpg




Fenerli Önder yine Konyaspor maçında eliyle oynuyor ve penaltı YOK. O fotoğraf araya karışmış. :D





Maçtaki konsantrasyonunu kaybeden Özgüç Türkalp, çok erdemli bir davranışta bulunarak kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Konyasporlu Ceyhun Eriş'i skor 3-2 iken oyundan ihraç ediyor. 2-1 'den sonra kalan 15 dakika itiraz ve şaşkınlıklar geçerek Fener istediği puanı ELDE ediyor.





9. Hafta



Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü*



- Erol Ersoy



Fenerbahçe'nin zorlandığı bir maç. Skor 1-1 iken yine hakem faktörü devreye giriyor. 1 hafta önce Konya'da sahne alan Anelka, burada da iki kişinin arasına girerek hakeme penaltıyı çaldırıyor. Alex'in gole çevirdiği penaltı ile maç 2-1 sona eriyor.





10. Hafta



Galatasaray 1-1 Denizlispor



- Selçuk Dereli



Ankara'da sahnede olan Dereli, Denizli maçında da baş rolde sahne aldı. Maç boyunca sarı kart sınırındaki oyuncularımızı adeta belleğine işlemiş gibi sahaya çıkan Dereli, bir taç pozisyonunda Orhan Ak'a sarı kart çıkarıp bir sonraki hafta oynanacak olan G.Birliği maçında cezalı duruma düşmesini sağlıyor.*



Aynı maçta Ilic'in penaltı pozisyonunda yine devam diyen hakem, maç sonunda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Hasan Şaş'ı rapor ediyor.*Buz gibi penaltı verilmedi.





11. Hafta



hakan3bo.jpg




Gençlerbirliği 2-1 Galatasaray



- Oktay Demiray



Ankara'da güneşin alnında oynanan bir maç.*



Kafasına güneş geçip geçmediği tartışılabilecek bir hakem. İsmail Güldüren'in Necati ve Hakan Şükür'e ceza sahasında iken yaptığı iki cani hareket. Birinde top oyunda olduğu için penaltı+kart... Ama hakem ortada yok. Maç boyunca kasaplık yapan Güldüren 79. dakikada adam biçmektan dolayı 'lütufen' sarı kart görüyor.





11. Hafta



Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor



- Cem Papila



10. haftayı Fenerbahçe adına bay geçen hakemler 11. haftada 10. haftanın acısını çıkarırcasına F.Bahçe'ye 2 puanı hediye ediyorlar.*



Maç boyu ilginç kararlar veren Papila, 90+1'de Alex'e fizik kurallarına aykırı ( ayağına basılan ve takla atan bir adam düşünün ) bir penaltı çalar ve F.Bahçe'nin galibiyet golünün asistini yapar.





15. Hafta



Ankaraspor 1-2 Galatasaray



- Fırat Aydınus



Fener maçını kaybettikten 6 gün sonra. Sezon başından beri değişik isimlerle karşımız çıkan 'Hakem' kavramı bu kez Fırat Aydınus olarak karşımızda.*



Oyun 0-0 devam ederken Jaba'nın ceza sahası içerisinde aldatmaya yönelik hareketini penaltı olarak yorumlayan hakem, bu pozisyonda itiraz eden Ümit Karan'ı da sarı kartla cezalandırıp kart sınırına getiriyor.*

Ama bu hakem arkadaşımızın da gücü; yetmiyor ve Galatasaray maçı 2-1 kazanıyor...







15. Hafta



- Metin Tokat



Metin Tokat'ın hakemlik finalini yaptığı maçlarından biri. Derbi galibiyetiyle ayağı yerden kesilen rakibimiz Trabzon karşısında ecel terleri dökse de Tokat Hakem'in de yardımıyla bu maçtan puan koparmayı başarıyor.



En kritik karar; skor 2-1 iken ve son 7-8 dakikaya girilirken sarı kartlı Appiah'ın Fatih Tekke'ye ceza sahası içerisinde yaptığı hareketin penaltı ile değerlendirilmemesi, akabinde Fenerbahçe'nin beraberlik golünün gelmesi.*Buz gibi penaltı verilmedi.





16. Hafta



Kayseri Erciyes 0-3 Fenerbahçe



- Selçuk Dereli



Fenerbahçe kalecisinin topu ceza sahasında elle uzaklaştırması. Fenerbahçe'ye verilen penaltı.*

Bu maçta da tartışılacak çok şey var...





18. Hafta



Konyaspor 0-1 Galatasaray



- Metin Tokat



Ceza sahasında %100 elle kesilen top. Ama yine İlah-i Adalet. Penaltımızın verilmediği maçta 90. dakikada 17 yaşındaki Aydın galibiyet golü atıyor.*Buz gibi penaltı verilmedi.





20. Hafta



Malatyaspor 1-1 Galatasaray



- Serdar Tatlı



90. dakikada 1-1 devam maçta Malatyasporlu Mert Korkmaz'ın topu kale çizgisinde elle çıkarması sonucunda gelmesi gereken penaltı ve kırmızı kart kararı. Buz gibi penaltı verilmedi.*

Maç sonrasında Misafir Takım Soyunma Odası'nın kırılması ve Orhan Ak'ın PFDK'ya sevk edildikten sonra aldığı 1 maçlık ceza.*

Sonuç? Galatasaray, 2 puan daha kaybediyor.







21. Hafta



Samsunspor 0-5 Fenerbahçe*



- Serdar Tatlı



Tesadüfe bakın ki, bir hafta önce %100 penaltıyı ve kırmızı kartı es geçen otoriter hakemimiz Tatlı, metrelerce uzaklıktan, Samsunspor kalecisi Kerem'in Nobre'ye yaptığı ''halisünasyon'' kokan hareketi görüyor. Fenerbahçe lehine penaltı verip, Samsun kalecisi Kerem'i ihraç ediyor. Maç da bitiyor.*



resim74hi.jpg




kerem_nobre.jpg




Tatlı hakem, maç sonunda Samsunspor'dan özür diliyor. Kerem İnan maç sonrası "25 yaşındayım ilk defa sinir krizi geçirdim" açıklaması yapıyor.





26. Hafta



Galatasaray 4-2 K.Erciyesspor



- Zafer Önder İpek*



2-2 devam eden maçın son dakikalarında kale çizgisinden Erciyessporlu Devran'ın elle çıkardığı topa korner işareti veren İpek, bu pozsiyondan sonra gelen 3. golün hemen ardından ağzından salyalar akarak her yere saldıran Emre Toraman'ı oyundan atmıyor.*Buz gibi penaltı verilmedi.



Ayrıca bu maçta kaldırılan 9 ofsaytın 6 tanesinin ofsaytla alakasının olmaması ve bu 6 pozisyonun net 6 gol pozisyonu olduğunu da eklemek lazım.



el2bp.gif




Aynı hata Ankara'da Cem Deda Fenerbahçe uşaklığı yapmaya devam edip, Fenerbahçe'nin kolay kazanmasına yardımcı oluyor.



27. Hafta



Denizlispor 1-2 Galatasaray



- Serdar Tatlı



İlk yarının sonunda kaldırılmayan levha ve bunun sonucunda elle düzeltilip atılan bir gol.

Buna rağmen yine hak yerini buluyor ve Galatasaray 2-1 kazanıyor.



9492611E07597E47BA25E165b.jpg




Pankartta da yazan şu : EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ



Tüm bunlara rağmen hala teşvik primi olduğunu iddia eden Fenerbahçe camiasına, onların uşağı olmuş satılık kalemlere ve Fenerasyona ithafen biraz alıntı biraz araştırma sonucu bu konu ortaya çıkmıştır.



m1999uj.jpg




unutulmazhq4.jpg
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



aziz yıldırım ın fenerbahçe başkanı olduğu süreçteki her sezon şaibelidir
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



Bravo Refik.



Ayrıca 2001-2004-2005-2007 sezonları şaibelidir incelensin kupalarımız geri verilsin.
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



Harika bi paylaşım bu paylaiım neyin ne olduğunu gösteriyor bu kadar da adilik olmaz ki bu şikeciler bizi nasıl suçluyor ayıp be ayıp yuh diyorum !
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



O sezon FİLENİN SULTANLARI diye başlıklar atılıyordu gazetelerde.



Güzel çalışma. + Like
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



Ellerine sağlık üstat geçtiğimiz sezon da baya çalınan puanımız vardı 20 civarı falan ek olarak hatırlatmakta fayda var:)
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



eline sağlık 2005-2006 sezonunda kendi yaptıkları pislikleri ört bas edip gündeme getirmemek için Denizlispor maçını kullanıyor ezikler halbuki herkez biliyor o sezon neler olduğunu fb nin nasıl şampiyon yapılmaya çalışıldığını
 
Cevap: 2006 Yılında Teşvik Yok ŞİKE Var | UYUMA TFF



Biri attı ortaya bi bk çık bakalım çıkabilirsen şimdi.Medya da acayip bir fener lobisi var bugün gazetelere baktım boydan boya şike yazıları Fener de bejeke de şikenin Allahı var ses yok ama bizle ilgili birşey çıktımı ellerini ovuştururlar hemen
 
Üst Alt