2009-2010 sezonu kehanetleriniz? - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2009-2010 sezonu kehanetleriniz?


Cevap: 2009-2010 sezonu kehanetleriniz?



En yakın kehaneti Anıl renkdaş yapmış galiba. Neredeyse ligi anlatmış. Sadece ilk cümlesi hoş olmamış umarım yanılacaktır.:p



Fenerbahçe şampiyon olur. Galatasaray'ı ise ligin ilk 10 maçına göre ilk 2'de görebiliriz. Beşiktaş'ın sağlam bir kadrosu ve istikrarlı bir sistemi var. Fenerbahçe'yle yarışacaklardır. Ama Daum ve Aziz Yıldırım onları geçecektir diye tahmin ediyorum. Trabzonspor ilk 5'e giremez. Sivasspor da öyle. Gaziantepspor ve Bursaspor sürpriz yapabilir. İlk 4'e biri girebilir yani.



Bank Asya'dan gelenler içinde Manisaspor ortasıralarda yer bulur. Diyarbakırspor için ligin ilk maçları çok önemli. Fena olmayan bir form durumuyla ligde kalabilirler. Ankaragücü Vassell'in dışında önemli katkı yapacak birini bulamadı. Vassell de öyle çok golcü bir oyuncu değil. Eğer patlama yapar da 15 golü görürse Ankaragücü ligde kalır. Yoksa çok zor.



B. Belediyespor ise 9 ila 14 arası bir yerde bitirir ligi.



Gol kralı tahminim ise yok şimdilik. Asist kralı Alex olacaktır büyük ihtimal. Daum'un takımları duran toplarda hep iyidir. En iyi Türk oyuncu Arda, en iyi yabancı oyuncu Holosko olur.



Galatasaray düşer kalkar ama Aralık ayından sonra patlama yapar. Takım oyununu oturtana kadar UEFA'da işler iyi giderse en az çeyrek final yapacaktır. Fenerbahçe gruplara çıkar. Sonra önemsemez. Beşiktaş CL'de kura şansıyla 3. olabilir. Trabzonspor gruplardan çıkamaz.



Böyle işte.:D
 
Üst Alt