2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu


Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



İnanın gelecek sene basketbol takımının maçlarını izlemek hiç içimden gelmiyor. Yine hüsran olacak çünkü. Basket şubesini yönetenlere de helal olsun diyorum..
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



evren ne zaman ve nereye gitti :eek:



zaten elimizde olan düzgün tek yerli oyuncuydu belki de , süper yabancılar getirsen eldeki yerlilerle final yine zor olur..
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Yasemin, Tuğba ve Esra kalmış. Nilay gitmiş sanırım.



Bayan basketbol takımımız ile ilgili yapılması gerekenler;



1) Zafer Kalaycıoğlu gönderilip yerine çok iyi antrenör getirilsin

2) Sophia Türk yapılsın

3) İyi bir guard alınsın
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Yakında Polat kocaoğlu ile sözleşmemizi uzattık haberi çıkarsa şaşırmayın. Evren'in tutulamadığı bir şubede bu büyük bir kazanç olacaktır.



İsterim ki Mustafa Abi ,Nedim Dal, Asım Pars gibi ligin moruklarını toplarlarsa şaşırmam. Sonuçta başarı hedefleniyor.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Mersin’de iki sezondur başarılı bir çizgi yakalayan tecrübeli antrenör, aynı zamanda A Milli Bayan Basketbol Takımı’nın da başında bulunuyor.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Bekir Yarangüme G.Saray'a (mı?)



Evren Büker'i Trabzonspor'a kaptırarak taraftarlarını ciddi biçimde üzen G.Saray Cafe Crown'dan önemli bir yerli takviyesi gelmek üzere. Bu yıl kadrosunda büyük bir değişime gitme kararı alan ve oyuncu kadrosunu büyük ölçüde boşaltacak olan Türk Telekom'un başarılı isimlerinden Bekir Yarangüme yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyebilir. 2001-02 sezonunda ligin sayı kralı olma başarısı gösteren ve son dönemde Milli Takım'a kadar yükselen Bekir Yarangüme bu sezon lig ve Play-Off dahil toplam 31 maçta forma giyip 8.4 sayı ortalaması tutturdu. Salsabasket özel haberidir.



Salsa Basket
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Malum blogtan haberler :



2010 - 2011 | Ilona Korstin



%C4%B1lona_korstin.jpg




Galatasaray bayan(kadın) basketbol takımı yeni yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Daha evel belirtmiş olduğumuz Ann Wauters transferinin yanı sıra yine geçtiğimiz haftalarda gündemimiz içersinde bulunan Ilona Korstin ile ilgili bir takım girişimlerimiz bulunuyor. 30 yaşındaki Rus yıldız oyun kurucu ve menajerleri ile görüşmelerimiz bulunuyor. Takımımızda yaşanan antrenör değişikliği nedeniyle transferin akibeti şu sıralar bilinmiyor :)



Ceyhun Yıldızoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer bitirilecek veyahut %70'lere çıkan transfer iptal olacak.



2010 - 2011 | Ann Wauters



SPO5_GET1LICUT.1+ANNwauters.jpg




Galatasaray bayan(kadın) basketbol takımında gelecek sezona dair transfer girişimleri bulunmaya devam ediyor. Bu haber biraz eski kalabilir belki fakat hiç duyulmayan bir isim olduğunu belirtmekte fayda var. Zafer Kalaycıoğlu'nun görevine son verilmeden evel Ann Wauters ile bir takım görüşmelerimiz olduğunu dün yaptığımız görüşmeden öğrenmiş bulunuyoruz. Tabii bu isim gelecek sezon için transfer edilir mi, Ceyhun Hoca buna izin verir mi orası muallakta duruyor şimdilik fakat biz yinede aldığımız bilgileri sizlere aktaralım..



30 yaşında ki Belçika'lı yıldız oyuncu Avrupa'nın sayılı uzunlarından birisi olarak gösteriliyor. 4-5 numara oynayabilen yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Avrupa'da UMMC Ekaterinburg forması giyiyordu. Euroleague'de maç başı 10 sayı ortalama ile oynayan yıldız oyuncu 4 ribaund ve 1 asist ortalamasınıda istatistik olarak yazdırmayı başardı.



Dediğimiz gibi Zafer Kalaycıoğlu döneminde Ann Wauters'in transferi gündeme gelmiş ve bir takım görüşmeler yapılmıştı. Fakat şimdi yepyeni bir dönem var ve Ceyhun ağabey bu oyuncuyu istermi bilinmez. Gelecek günler gösterecek bunu hiç kuşkusuz..
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Bu arada Genç Erkekler Şampiyonası Çeyrek Finali'nde Karşıyaka'ya 76-72 kaybettik.



Karşıyaka'da Furkan Aldemir 26 sayı 26 ribaund :eek:mg: ile oynadı



Bizde de Göksenin 29 sayı 8 ribaund :eek:mg: ile oynadı
 
Üst Alt