2010 DKE | Arjantin 1-3 Brezilya | Maç Sonu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2010 DKE | Arjantin 1-3 Brezilya | Maç Sonu


arjantin






brezilya_bayra.png






maradona.jpg






dunga.jpg




CopaMessiAFP_468x370.jpg




elano.jpg
 
Cevap: Arjantin-Brezilya/03:30/Ntv



Benimde Arjantin'e sempatim Brezilya'ya antipatim var. Elano oynamazsa Arjantin oynarsa Brezilya'yı destekleyeceğim.
 
Cevap: Arjantin-Brezilya/03:30/Ntv



Arjantin-Brezilya heyecanı NTV'de

Arjantin takımı ve dolayısıyla dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Messi'nin, Dünya Kupası kaderini çizecek Brezilya maçı bu gece saat 3:30'dan itibaren NTV”den canlı olarak yayınlanacak.

NTV Spor ve Ajanslar

Güncelleme: 10:33 TSİ 05 Eylül. 2009 Cumartesi

Arjantin - Brezilya arasında dünyanın en ateşli futbol rekabetlerinden biri yaşanıyor. İki ülkenin yeşil sahadaki çekişmesi kulüp takımlarınınkine benziyor. Sadece Latin Amerika'nın değil, dünyanın bu en büyük futbol rekabetine bir de rakamların diliyle bakalım.



Dünyanın en önemli iki Milli takımı. Yıldızları ve sahip oldukları ekollerle futbol dünyasına yön veriyorlar. Rosario'daki maç bu ezeli rekabete yeni bir halka ekleyecek.



Brezilya 5 Dünya Şampiyonluğuyla dünyanın en başarılı Milli takımı. Arjantin'in de Dünya Kupasında 2 şampiyonluğu bulunuyor. Bu iki Latin Amerika ülkesi toplamda 7 şampiyonluğa imza attı. İki takım 93 kez karşılaştı. Brezilya'nın 35, Arjantin'in 34 galibiyeti bulunuyor. Atılan gol sayısında ise 149'a 145 Arjantin'in üstünlüğü var.





Belki fiziksel olarak binlerce mil uzakta bulunuyorlar ama bu iki takımın Avrupa futboluna yön verdiklerini söylemek pek yanlış olmaz. Her iki takımda futbol hayatını Avrupa'da sürdüren toplam 16 oyuncu var. Arjantinli 7, Brezilyalı 9 futbolcu Avrupa kulüplerinin formasını giyiyor.



Arjantin ve Brezilya daha önce Rosario şehrinde 2 kez karşılaştı. Bu maçların ilkinde 1975'te konuk Brezilya sahadan 1-0 galip ayrılırken, 3 yıl sonraki randevu golsüz sonuçlandı.



Arjantin Milli takımı Monumental stadyumu dışında Dünya Kupası elemelerinde daha önce 1 maç yaptı. Fransa 98 elemelerinde Boca'nın stadı La Bombonera'da Arjantin Kolombiya ile 1-1 berabere kalmıştı.



Arjantin takımı ve dolayısıyla dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Messi'nin, Dünya Kupası kaderini çizecek Brezilya maçı bu gece saat 3:30'dan itibaren NTV'den canlı olarak yayınlanacak.
 
Cevap: Arjantin-Brezilya/03:30/Ntv



Bis key muhabbeti falan baya mac tadımızı kacırıyor keske bi cozum yolu olsa.
 
Cevap: Arjantin-Brezilya/03:30/Ntv



2119786cm.jpg








Mac rosario central stadında oynanıcak messinin dogum yeri rosarioymus güzel yer secmişler messi bi baska oynar bu macta sahuru guzel yapıcaz bugun
 
Cevap: Arjantin-Brezilya/03:30/Ntv



Bu 2si arasinda herzaman Arjantini tutmustum bunun sebepleride bu oyuncular Batistuta, Claudio Lopez,Simeone,Killy Konzales,Caniggia,Veron
 
Cevap: Arjantin-Brezilya/03:30/Ntv



Elano ilk 11'de olur büyük ihtimalle...

Ama kusura bakmasın bende Arjantinli'yim... :D
 
Üst Alt