2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ? - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?


Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



Arjantin kazanırsa muhtemelen Messi tanrılaştırılıp Maradona seviyesine çıkarılacak :) Gönlüm aslında Arjantin'den yanaydı ilk başlarda fakat bu son abartılı ve haddini aşan Maradona karşılaştırılmalarından sonra istemiyorum onların kazanmalarını.

İngiltere'yi zaten ezelden istemem.Brezilya da çok kazandı.Eğer Kaka form tutarsa her zamanki gibi en büyük favori olurlar ama.

Formda bir Xavi,İniesta ve oynarsa Torres'le iyi gibi görünüyor İspanya fakat dünya kupalarında çok başarılı değildir.



Arjantin -Brezilya-İspanya favoriler;Almanya plase :)
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



gerrard-lampard-terry-ferdinand bir sonraki dünya kupasında artık iyice yaşlanmış olucaklar bu son şansları rooney sağlam olursa capello da var bence bu kez olucak..

ingiltere elenirse penaltılarla elenir maç kaybetmez.
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



Bence İngiltere-Brezilya finali olacak.Brezilya kazanacak(tabi olma şansı varsa fikstüre göre).İspanya-Almanya da 3.lük maçı olur.Arjantin ve Hollanda ise Çeyrek Finalde elenir.
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



kim olur bilmiyorum ama türkiye yoksa her zaman brezilya'yı desteklerim.. yine de brezilya'nın olmasını umuyorum.. onun dışında ingiltere,ispanya,arjantin sürpriz olmaz.
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



İspanya final oynar, Brezilya en az yarı final oynar, Portekiz'de süpriz yapar bence ve yarı finali görür ama, bu düşünülenlerin aksinde Arjantin veya İngiltere şampiyon olur.
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



En iyi takım görünüşe göre şu an İspanya. Oyuncuları birbirini çok iyi tanıyor ve Barcelona iskeletiyle mükemmel bir uyum yakalamışlar. Forvet hattında David Villa ve Torres göz kamaştırıyor. Orta sahaları zaten dünya futbolunda bir mihenk taşı. Xabi, Xavi, İniesta, Fabregas pas trafiğinde rakibin başını döndürüyor. Üstelik yardımlaşma üst düzeyde olduğundan karşı takıma çok başarılı biçimde baskı uyguluyorlar. Kanatlarda Silva ve Mata her takımı yıkabilecek kapasitede oyuncular. Defansta Pique ve Puyol ikilisi için söyleyecek bir şey yok. Malum sağ bek Sergio Ramos. Kalecileri de bence dünyanın en iyisi Casillas. Bence en sıkıntılı bölgeleri sol bek. Ama bahis şirketi olsam şampiyonluk için en düşül oranı İspanya'ya verirdim.



Süpriz Arjantin olur. Kadrosu çok iyi. Gerçi defansta problem yaşıyorlar ama bence esas sorunları teknik direktörleri. Maradona'nın kötü bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Ama Diego Milito tam bir winner. Ve bence Messi'den çok daha etkili olucak takımın başarısında.
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



Arjantin kazanacak.8.50 oranı var.100 lira yatırsam 850 lira alıyorum köşeyi döndüm bu yaz.:D
 
Cevap: 2010 Dünya Kupası Şampiyonu Kim Olur ?



Yıllardır İspanya çok iyi kadrolarla şampiyonalara katılırdı ama bir başarı elde edemezdi. Onu Euro 2008de kırdılar ve şampiyon oldular. İngiltere de yıllardır favorilerden birisi olarak gelir ama pek bir şey yapamaz şampiyonalarda ama bu sefer Euro 2008deki İspanya gibi bu kötü kaderlerini yeneceklerini düşünüyorum ve bence İngiltere şampiyon olacak. Kadroları ve hocaları bunun için yeterli. Tabi İspanya yine favorilerden bir tanesi. Gerçi Xavi ve Torres'in sakatlıkları vardı, son durumları nedir bilmek lazım, tam olarak hazırlar mı? Ama herşeye rağmen İspanya-İngiltere finali olacak gibi geliyor bana.

Portekiz ve Fildişi ile aynı grupta olan Brezilya da gruptan çıkamazsa benim için sürpriz olmaz :)
 
Üst Alt