2011-12 Hazırlık Kampı & Maçları - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2011-12 Hazırlık Kampı & Maçları


Cevap: 2011-12 Hazırlık Kampı & Maçları



Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam Pendikspor ile yaptığı maçla devam etti.



Takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki mücadeleden Felipe Melo, Anıl Dilaver (3), Kutsal (kendi kalesine) ve Bilal Özhan'ın attığı gollerle 6-1 üstün ayrıldı.



Galatasaray, karşılaşmaya Aykut Erçetin, Tomas Ujfalusi, Ceyhun Gülselam, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Ayhan Akman, Engin Baytar, Anıl Dilaver ve Aydın Yılmaz ile başladı.



Takımımız, maçın ilk devresini Felipe Melo, Anıl Dilaver (2) ve Kutsal'ın kendi kalesine attığı gollerin ardından 4-1 önde kapadı. Rakibimizin golünü ise Ali kaydetti. İlk yarıda ayak bileğine darbe alan Aydın Yılmaz, yerini Okan Derici'ye bıraktı.



İkinci yarıya çıkarken Aykut Erçetin’in yerine Ufuk Ceylan’ın oyuna dâhil olduğu Galatasaray, Anıl Dilaver’ın golüyle farkı dörde çıkardı.



Devrenin hemen başında Engin Baytar ile Berkin Kamil Arslan yer değiştirdi. Daha sonra Ujfalusi – Sadık, Felipe Melo – Bilal Özhan, Ayhan Akman – Mert Çetin ve Anıl Dilaver – Merthan Caner Öztürk değişiklikleri gerçekleşti. Son dakikalarda Bilal Özhan'ın attığı golün ardından karşılaşmanın skoru belirlenmiş oldu.





fenerin ezeli rakibine 6 gol atmışız :D :D
 
Cevap: 2011-12 Hazırlık Kampı & Maçları



fatih hoca işi biliyor yakında bizlere yeni ardalar izlettirecek bilal özhan çok kaliteli adrian ille yi izliyorum sanki takımın yıldızı olacak yakın bir zamanda
 
Üst Alt