2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu


Galatasaray Medical Park Bomba Transferler Peşinde!...



Medical Park'ın sponsorluğu ile gücüne güç katan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nın sezona bomba transferler peşinde olduğu öğrenildi...



Sezon başında Medical Park'ın sponsorluğu ile gücüne güç katarak, yaptığı yerli ve yabancı transferler ile ses getiren fakat bir türlü istenileni sergileyemeyen Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nın, yeni sezonda özellikle yerli transferler olmak üzere yepyeni ve kaliteli transferleriyle ses getireceği öğrenildi.



Bilindiği gibi sezon sonunda ilk 4 takımda yer alan bazı iyi yerli ve yabancı oyuncuların sözleşmesi bitiyor. Duyumlara göre Galatasaray Medical Park'ın bu takımların özellikle yerli oyuncularının peşinde olduğu gelen duyumlar arasında yer alıyor.



Bu arada bir süredir Kübalı oyuncu Rosir Calderon Diaz ile görüştüğü öğrenilen Galatasaray Medical Park'ın bu transferi önümüzdeki günlerde olumlu yada olumsuz şekilde netleştireceği öğrenildi.



Ayrıca Galatasaray Medical Park'ın, bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen yabancı oyuncuları ile önümüzdeki sezon için anlaşma ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi.



Şüphesiz ki Galatasaray Medical Park'ın çok titiz olarak sürdürmeye çalıştığı bu transferler yeni sezona oldukça renk katacak...



Ayrıca son zamanlarda sponsor oldukları Galatasaray Medical Park'ın maçlarına gelen ve bu karşılaşmaları oldukça dikkatle izleyen Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın maçlara gelmesi ve takıma destek olması voleybol camiasında oldukça hoş karşılanmakta.



Önümüzdeki günlerde Galatasaray Medical Park ve diğer takımların transfer bombalarını sizlerle paylaşacağız...



Bizi izlemeye devam edin...



Galatasaray Medical Park Bomba Transferler PeÅŸinde!... | VoleybolMagazin.com



Transfer haberleri gelmeye başladı. Şu Calderon işi olur umarım, tek başına taşır bizi.
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Biz biliyoruz o büyük transferleri.Pozisyonunun en iyisi veya ne bileyim olimpiyat madalyası var denilip getirilen oyuncuları.



Ayrıca hangi şube bunları yapacakmış,oyuncusu takımın hakkının koruduğu için suçlanan kendi kurduğu takımın çok sıradan bir takıma elenmesini tek kişiye bağlayan topluluk mu?



Bir seneyi sakat geçiren oyuncularla yapılan yeni kontratları,yeniden yapılanma adı altında 35 yaş üstü oyuncuları transfer edip kendi altyapından çıkan tek oyuncuyu dışlamaları.



Geçsinler bunları,ne kadar iyi takım kurarlarsa kursunlar artık inandırıcılıkları yok.
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Cimbom Rotayı Zoran Terzic'e Çevirdi...



Galatasaray Medical Park'ın, İtalya Milli Takım Antrenörü Massimo Barbolini'den olumsuz yanıt almasının ardından, rotayı Sırbistan Milli Takım Antrenörü Zoran Terzic'e çevirdiği öğrenildi.



Galatasaray Medical Park'ın, yeni sezon için görüştüğü ve prensipte anlaşmaya vardığı Massimo Barbolini ile, İtalya Voleybol Federasyonu'nun Milli Takımın başında bulunan antrenörünün herhangi bir kulüp takımını çalıştırmasına sıcak bakmaması sebebiyle anlaşamayacağı öğrenildi.



Bunun üzerine yeni antrenör arayışları içerisine giren Galatasaray Medical Park'ın rotayı Sırbistan Milli Takım Antrenörü Zoran Terzic'e çevirdiği öğrenildi.





Galatasaray Medical Park'ın geçtiğimiz günlerde, Türkiye'de çalışan ve daha çok basketbol ile ilgilenen yabancı bir menajer vasıtasıyla Sırbistan Milli Takım Antrenörü Zoran Terzic'e transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.



Galatasaray Medical Park'ın transfer teklifinde bulunduğu öğrenilen Sırbistan Milli Takım Antrenörü Zoran Terzic'den yanıt beklediği ve yanıtın olumlu olması durumunda yeni sezonda Zoran Terzic ile anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor...



Yeni sezon için oldukça iyi bir takım kurarak lige renk katmayı hedefleyen ve bu çizgide transfer çalışmalarını gizlilik ve titizlikle sürdürmeye çalışan Galatasaray Medical Park'ın diğer transfer bombalarını siz değerli voleybol severlerle paylaşmaya çalışacağız...



Volaybolmagazin
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Calderon Galatasaray ile Prensipte Tamam!...



Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımıyla anlaştığı söylentileri dolaşan Kübalı smaçör Rosir Calderon Diaz'ın Galatasaray Medical Park ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.



Uzun süredir renklerine bağlamak için büyük çaba sarf ettiği öğrenilen Galatasaray Medical Park'ın Kübalı smaçör Rosir Calderon Diaz ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.



Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımıyla anlaştığı söylentileri dolaşan 1984 doğumlu 1.91 metre boyundaki Kübalı smaçör Rosir Calderon Diaz'in geçtiğimiz günlerde Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasara Medical Park ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.



Galatasaray'ın Voleybol Şubesinde büyük bir değişiklik olmadığı takdirde Rosir Calderon Diaz'ın yeni sezonda şuan prensipte anlaştığı öğrenilen Galatasaray Medical Park forması giymesi bekleniyor.



Ayrıca Rosir Calderon Diaz'ın şuan halen çeşitli kulüplerden transfer teklifleri aldığı da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor...



Gelişmeleri takip ediyoruz...

:m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26:
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Rosir Calderón Díaz (d. 28 Aralık 1984; Havana) Kübalı voleybolcu. Kübalı voleybol antrenörü Luis Felipe Calderón ile 1978 Dünya Şampiyonası’nda şampiyonluk yaşayan Kübalı voleybolcu Erenia Díaz’ın kızıdır.[1] Voleybola Ciudad de la Habana’da başladı. Ulusal takım formasını ilk kez 2002 yılında giydi. 2005 World Grand Prix, 2006 Dünya Şampiyonası[2] ve 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları’nda[3] “en iyi smaçör” ödülünün sahibi oldu. Voleybol yaşantısını Ciudad de la Habana’da sürdürüyor. Küba ulusal takımı formasını toplam 67 kez giydi.







Başarıları [değiştir]2004-Atina Olimpiyat Oyunları-Bronz madalya.

2005-World Grand Prix-En iyi smaçör.

2006-Dünya Şampiyonası-En iyi smaçör.

2008-pekin olimpiyat oyunları-en iyi smaçör
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Yav Calderon ' u ben niye tanımıyorum anlamadım açıkcası . 2009 2010 bu senelerde ne yapmış bu oyuncu ? Küba'nın dünya kupası kadrosunda da yokmuş . Aydınlatın beni lütfen :)
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



[video=youtube;CmGEHi7Im7c]https://www.youtube.com/watch?v=CmGEHi7Im7c[/video]



[video=youtube;Dq7OYUL7YkA]https://www.youtube.com/watch?v=Dq7OYUL7YkA[/video]
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Bu videolar 2008'e ait olduğu için , ben o kadar sevinmiyorum . Bu yıla ait görüntüler hiç yok . 2009 a ait de yok . Ayrıca manşet alabiliyor mu ? Pasör çaprazı falan değil dimi ?
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Ertuğrul bende tanımıyorum..Voleybol magazin forumunu gezdim..Gelmesinden korkanlar var..Çok iyi smaçörmüş.
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Haber demin vardı sitede şimdi baktım kaldırılmış ben güvenmiyorum o sitedeki haberler yalan çıkıyor hep o kadar çabuk sevinmeyelim bence.
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Haber kaldırılmış evet . Belki yenileyip girerler tekrar :) Neyse bakalım . Aslında çok oyuncu var . Önemli olan doğru isimleri seçebilmek . Yine de bu seneki kadroyu görmeyeğiz en azından .
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Dünyanın en iyi smaçörü bence, zaten 3.30'dan vuruyor. Dünya'da smaç yüksekliği en yüksek voleybolcu diye biliyorum. Blok ve serviste mükemmeldir. Manşetini en son baya geliştirmişti.

Kübalı oyuncuları getirmek çok zordur, eğer olursa inanılmaz bir iş başarmış oluruz.
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Calderon efsanedir de daha yeni Zürih'le beş yıllık anlaşma yaptı.
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Tugay ben canlı izlemedim sanırım pek . Ben en erken Ortiz'li Küba'yı 2003 mü ne o aralardan falan biliyorum . Videolarda çok çok kaliteli olduğu belli de milli takımda neden yok 1 2 yıldır . O kafama takıldı . Bir bilgin var mı ?
 
Cevap: 2011-2012 Voleybol Transfer Sezonu



Tugay ben canlı izlemedim sanırım pek . Ben en erken Ortiz'li Küba'yı 2003 mü ne o aralardan falan biliyorum . Videolarda çok çok kaliteli olduğu belli de milli takımda neden yok 1 2 yıldır . O kafama takıldı . Bir bilgin var mı ?

Hamileydi çünkü.Biraz zamana ihtiyacı var ama glinka gibi çabuk toparlanabilir diye düşünüyorum.
 
Üst Alt