2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede


Cevap: 2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede



Revize bütçede erkek voleybolda 7 milyon lira, kadın voleybolda 6 milyon lira.. Atletizm 270bin lira, yüzme 1.3milyon, sutopu 1.1milyon lira

kürek 1.6 milyon lira, yelken 531bin lira, binicilik 104bin, judo 403bin, briç 31bin lira ayrılmış.
 
Cevap: 2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede



Stadın kirası zaten 1.5 milyon TL değilmi ? Peki, 300 koltuk = 3 milyon dolar ve reklam gelirlerinin %10u = 4 milyon dolar bu nedir Allah aşkına bu sözleşmeyi nasıl yaparsınız Allah aşkına resmen soyuyor bizi GSGM yılda bi stad için 8 milyon dolar ödeyen bi kulüp geçtim Türkiye'yi dünyada varmı lan ?
 
Cevap: 2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede



Adnan Polat artık ihraç edilmelidir. Onu bu dakikadan sonra destekleyen de en az onun kadar haindir.
 
Cevap: 2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede



Dilim varmiyor, Adnan Polat resmen sey etmis kulubun icine :D Tunel dedigi bu olsa gerek



gs_tunel2011_9.jpg
 
Cevap: 2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede



150 milyon kredi'ye karsilik 850 milyonluk teminat duruyor



fakat bu 850 milyonun cogu zaten farkli farkli borclara (kredilere) farkli farkli sekilde temin edilmis



150 milyon karsiliginda verilen net gelir temligi 450 milyon USD dir. ki finansta aktif olan arkadaslar bilir ki ortalama bir sirkete borc x 2 normal bir formuldur bankacilarin uyguladigi. ancak spor kulupleri ayridir, cunku onlarin kar/zarar durumlari cogu zaman negatifdir. ki bunun icin son 3 yilin bilancosuna bakar banka ve galatasaray'da ki bu bilanco'ya gore borc x 3 formulu hesaplanmistir.



ayni durum fbde var. yanilmiyorsam localar ve kombinelerin yarisi ayni sekilde ipotek altinda. bunun karsiliginda borclar revize ediliyor ve bir kac senenin sonunda banka borcu kalmiyor. bakiniz fb'yi o kadar zengin gosterdiniz, hic ayni sezonda uc dort tane 15 milyonluk transfer yaptilar mi. biraz belki futbolun teknigine girecek, ama aldiklari adam iste stoch, dia, kiralik yobo. selcuk gibi adam halen orta sahada alternatifsiz. halbuki kamuoyuna bakildiginda avrupa'nin en saglikli uc kulubunden biri dersiniz. hem fb hem gs 2,3 veya 5 yil kemer sikmak zorundadir. herkeste kabul etmelidir. ancak bu sureyi atlattiktan sonra ben eminim gs ve fb avrupanin mali acidan sadece en guclu degil, ayni zamanda en saglikli kuluplrinden biri olacak.



Verilen teminatlar ,ipotekler ,temlikler cok problem degil . Cunku o borclar odenmeyip de haciz gelecek degil , o duruma dusurmez bu yonetim klubu. Bir kismi da gelir artisindan , teminat verilen yerlerin arazi deger artislarindan kaynakli. Sirketin buyuk ortak oldugu sportif AS nin piyasa degeri arttikca , rivanin insaat ruhsati cikinca kazandigi artisla dogru orantili teminat miktari.



Ama tutup da bu stadyum sozlesmesini gordukten sonra da adnanpolata laf etmemek mumkun degil kenan. hep hesap yapiyor , biz bu hisseleri almasak bu isi yapmasak 50 carpi bilmem kac diye. E simdi insanlar da demez mi 8 milyon lira 50 seneden 400 milyon TL eder bununla da iki tane arena yapilir diye.
 
Cevap: 2011 Revize Bütçesi Resmi Sitede



Aynen Sinan bey. Galatasaray'in finansal tablosu gercekten umut verici. Sadece su an icin bir bridging finance ihtiyaci var.



Stat anlasmasi ile ilgili zaten elestirimi ilk sayfalarda belirtmistim, inanilmaz dengesiz bir anlasma var ortada. Unal Aysal GSGM ile muzakereler yapmasi lazim, ki yapacaktirda. Bu sekilde dogru olmaz.
 
Üst Alt