2014 DK YF | Hollanda (2)0-0(4) Arjantin | MS | 9 Temmuz - Sayfa 46 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK YF | Hollanda (2)0-0(4) Arjantin | MS | 9 Temmuz


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Palacio kadar kazma bir futbolcu görmedim. Enzo Perez çok iyi oynadı. Gaitan, Rodriquez ve Palacio'dan 10 kat iyi oyuncu ama kadroda yok.
 
Buarada hani bu trt spikerleri isim konusunda hassaslardı? :) Yok James, yok Hames diye her maç ballandıra ballandıra anlatıyordular. Peki maç boyunca Şnayder neyin nesiydi?
 
victoria azarenka ‏@vika7 17 dk.

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaa

BsIwmYYCEAErpjf.jpg
 
Hollanda nın geleceğini pek parlak görmüyorum roben sneijder van persi bunların yaşı geldi artık geri kalanları silme kazma bir tane adam eksilten topçu yok.
 
nasıl bitti anlatsana biraz? messi DKda finale çıktı diye mi? Messi birşey oynamıyor arkadaşım Allah izin verirse görecez pazar akşamı Messiyi

Dünya kupası finali diye değil.4 altın top,kırmadığı rekor,kazanmadığı başarı kalmadığı için.Bireysel ve klup anlamında bu kariyerde tarihte hiçbir futbolcu yok.Buna milli takımıda ekledi ve bu kupada baya katkı yaptı takımına.
 
Messi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu, Messi hariç tarihte bir futbolcu yok ki tüm DK maçlarını yürüyerek kazansın..
 
Vlaar kazmasına ilk penaltıyı attırmak nedir ayrıca. Adam gelirken atamaz demiştim içimden. Yanlış sistem, yanlış değişiklikler.. Van Gaal skandalı.



Krul

Kuyt Vlaar De Vrij Blind

De Jong Fer Sneijder

Robben RVP Depay



Bu kadro olsa maçı alırdı. 120 dakika RVP ve Robben'in tek şutu yoktu. Bir sürü kazmayla finale gideceklerdi.



Fer sakat. Cilessen Krul'den iyi kaleci. Krul sadece penaltılarda daha iyi. Depay geçen maçta varlık gösteremedi bugün ilk 11'de başlasa o da pek birşey yapamazdı bu şekilde kapanan savunmaya karşı. De Jong tam anlamıyla iyileşmedi onun için erkenden çıktı. Van Gaal maçı içi yaptığı değişiklikler ile maçı verdi. Janmaat'ı oyuna alması saçmalıktı. Janmaat yerine Depay girebilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt