2016/17 Transfer Sezonu - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Steven Fletcher > Sheffield Wednesday FC

CmRypCRWEAAq9Mc.jpg:large
 
Son düzenleme:
[h=2]İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Olensandr Zinchenko'yu kadrosuna kattı[/h]

1262803_620x410.jpg


İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Rus kulübü Ufa'nın Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Zinchenko'yu kadrosuna kattı.
Kulübün "ManCity" isimli Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Manchester City ile Ufa, 19 yaşındaki Ukraynalı milli futbolcu Zinchenko'nun transferi konusunda anlaştı.
Shakhtar Donetsk altyapısından yetişen Zinchenko, Ufa formasıyla 33 maçta, 2 gol ve 4 asist üretti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası da dahil Ukrayna Milli Takımı ile 6 maça çıkan orta saha oyuncusu, bir gol kaydetti.
Zinchenko, Manchester City'nin bu sezonki 4. transferi oldu. Mavi-beyazlı kulüp, daha önce Borussia Dortmund'dan İlkay Gündoğan, Avustralya'nın Melbourne City ekibinden Aaron Mooy ve Celta Vigo'dan Nolito'yu kadrosuna dahil etmişti.
 
resized_e3dc2-97c0f17cvaldesmiddlesbrough22222.png


İngiltere Premier Lig ekibi, İspanyol kaleci ile 2 yıllığına anlaştı.


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough, 34 yaşındaki İspanyol file bekçisi Victor Valdes'i kadrosuna kattı.

Middlesbrough Kulübünden yapılan açıklamada, tecrübeli kaleci ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Açıklamada, Victor Valdes'in bu sezon Middlesbrough'nun Viktor Fischer, Bernardo Espinosa, Marten de Roon ve Jordan McGhee'den sonraki beşinci transferi olduğu kaydedildi.

Barcelona'da geçirdiği başarılı yılların ardından sözleşmesinin sonunda takımdan ayrılan Victor Valdes, 2014-2015 sezonunun devre arasında bedelsiz olarak Manchester United'a imza atmış ancak İngiliz ekibinde forma şansı bulamamıştı. Ocak ayında Belçika'nın Standard Liege ekibine kiralanan Valdes, 8 maçta takımının kalesini korumuştu.

Victor Valdes joins Middlesbrough on two-year contract | Football News | Sky Sports
 
Üst Alt