2017/18 Sezonu Kadrosu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2017/18 Sezonu Kadrosu


23343.jpg


23344.jpg


Kiradan dönecek oyuncu yok. Kupada bile yemedigi gol kalmayan Cenk ve beraberinde karpuzcu Eray gitmeli.
Sabri-Chedjou-Josue üclüsünün sözlesmesi bitiyor, uzatilmamali.
Trabzon'da bile kadroya giremeyen Cavanda satilmali.
Tudor Hakan'in üstünü cizdi. Zaten bi sey oynadigi da yok. Keza yakisilikli stoperlerden Semih ve Koray'in da Galatasaray'da isi yok.
Sinan Gümüs, Yasin ve Rodrigues'ten 10 kat daha kötü oyuncu. Satilmali.
Podolski'yi 2.7 milyon euro gibi komik bir fiyata sattilar.
Selcuk'u da Burak'in yanina sutlasinlar.

Aci ama gercek. Galatasaray'da yedek dahi olamayacak cöplere bir sürü para veriyoruz. Gecen sezonu 6.bitiren kadroya en fazla iyi bir takimda yedek olabilecek 4-5 oyuncu aldilar sadece. Sonuc olarak 3.lük mücadelesi veriyoruz.
 
Son düzenleme:
De jong gitmeli.

Eren en fazla ucuncu santrafor olmali isvicre milli takiminda oldugu gibi.

Gerisine katiliyorum.
 
Dursun denen leş kargası olduğu sürece Messi bile gelse ilk maçta ayağı falan kırılır.

Öyle bir uğursuz meymenetsiz herif bu Dursun.
 
iyi bi kadro kurmak için yönetim değişmeli önce yoksa önümüzdeki sene yine 2.lik için mücadele ederiz en fazla. tüm camia ve taraftar bütün enerjisini yönetim değişikliği için harcamalı tek kurtuluş yolumuz bu.
 
Son düzenleme:
hakan balta

semih kaya

koray günter

sabri sarıoğlu

selçuk inan



yolların kesinlikle ayrılması gerekenler.transfer bütçesi yaratmak için bruma satılabilir zaten artık bizde oynamak istemiyor.


2 stoper ve 2 box to box orta saha 2 santrafor 1 kanat/forvet kesinlikle alınması gerekenler.daha sonra bütçenin kalanına göre 1 sağ bek ve 1 sol bek alınmalı
 
Son düzenleme:
Sn. Ünal Aysal 2018'de dönecek zaten. Boşuna kafa yormayalim, ligin en iyi, Avrupa'nin ise 10 en iyi kadrosundan birini kuracaktir.
 
Podolski, Sneijder ve Selçuk gibi oyuncularla yolları ayırmak lazım. Josue bir sezon daha kiralanabilir belki, tam emin değilim ama Tudor'la şaha kalkabileceğini düşünüyorum. 8 numara olarak iyi oynuyor. Denayer'i kiralayıp, Aziz ve Carole ile birlikte sağlam bir üçlü savunma kurulabilir. Önlerinde kaliteli bir ön libero, çalışkan bir iç oyuncusu ve oyun kurucu şart. Çalışkan iç oyuncusu Ciğerci olabilir. Ön libero Leiva veya daha genç bir isim olmalı. Emre Çolak kalsaydı oyun kuruculuk işini o devralabilirdi aslında. Forvete iyi bir sprinter şart. Bruma serbest oyuncu bu sistemde.

Muslera

Denayer - Aziz - Carole

Linnes - Çalışkan İç - Ön Libero - Playmaker - Sol Kenar

Sprinter - Bruma​
 
Üst Alt