2017-2018 sezonu şampiyonun trabzon olacağı gerçeği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2017-2018 sezonu şampiyonun trabzon olacağı gerçeği


50.yılları olması, şike sürecinde dut yemiş bülbül gibi susmaları, para akıtan arap sponsorları, hükümet desteği ve ayrıca medyada sürekli Trabzon seneye çok iyi takım kuracak, şampiyon olurlarsa kimse şaşırmasın diye alttan alttan mesaj verilmesi

Seneye sözler verilmiş, fener büyük bir ihtimal başka destekler susturuldu, farklı branşları aşırı abartarak sanki başarılı bir kulüp algısı oluşturuldu.

Yazın şampiyonluk oranlarını sabırsızlıkla bekleyecem.

Şöyle 40-100 arası bir oran olursa tadından yenmez.
 
Trabzonu şampionluk potasına en azından sokulacağını en geç yeni başkanları seçildikten sonra zaten belliydi ki şike konusundam dolayı hakem makem desteğide görürler.
 
Fenerin kadro çöplük.Aykutla falan şampiyon olmaları imkansız zaten.Trabzonda olamaz.İstedikleri kadar yapmaya çalışssınlar bu 2 takım şampiyon olamaz.Yüzde 90 kargalar olur yine şampiyon.Bizimde Dursunla sıfır olma şansımız.
 
Ts en fazla 3. olur.Bjk'ye de bırakmazlar Fb kollanarak takar 4.yıldızı.Biz de transferlere göre ilk 4'de yer alırız Dursun'la.
 
Aziz desteklenmez yahu. Aziz gidince ali koç ridvan şeytanı ile lige ambargo koyacaklar bence. Siz daha şike görmediniz denilecek resmen
 
Üst Alt