2018-19 Sezonu Küme Düşme Potası Nasıl Olur? - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018-19 Sezonu Küme Düşme Potası Nasıl Olur?


Bülent Korkmaz'lı Antalyaspor bu sezon ilk 8'de bitirebilir değişik bir takım kimyaları var pes etmeyi bilmiyorlar resmen takım olarak büyük karakter koyuyorlar bu sezonun en büyük sürprizi olabilirler. Rizespor sürekli öne geçiyor ama maçları tutamıyorlar bu psikolojiyi atlatamazlarsa muhtemelen ilk düşme adayı olacaklar ki bugün oynanan maçın psikolojisi kolay kolay atlatılmayacaktır.

Muhtemelen Erzurum, Rize ve Akhisar gibi olabilir gibi gözüküyor

Paranın gücünün yetmediği bazı şeyler vardır o da son ana kadar mücadele etmektir Bülent Korkmaz her zaman mücadeleci bir karakter olmuştur sezon başındaki tüm olumsuzluklara rağmen pes etmeyip mücadele etti ve şu an 9 haftada 16 puanla ligde 4. sıradalar gerçekten ayrıca bir tebrik etmek lazım.
 
Sene sonuna kadar daha 25 hafta var ama ligde kolay takım yok 9-13 arasında bitirirler gibi gözüküyor üstteki takımlar ilk 10'da olacak takımlar: Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor, Kasımpaşa, Antalyaspor, Göztepe, Konyaspor olur bunları geçebileceklerini pek sanmıyorum

Bana da öyle geliyor.Kümede kalma falan biraz işin geyiği ama ilk yarı bitene kadar böyle 1-2 maç daha puan bırakırlarsa Avrupa potasından tamamen koparlar bence.
 
Akhisar ile Erzurum kesin düşer.

Ligden düşecek 3. takım, Alanya ve Rize arasında kıyasıya bir yarış olur. Tahminin yüzde 51 Alanya yönünde.

Fenerbahçe son anda kıçı kurtarır yani sevinmeyin boşa beklemeyin düşerler diye.
 
Sanmıyorum, FB muhtemelen teknik direktör hamlesi yapacak ve daha da tepe taklak olacak. Düşmezler orası ayrı ama, onuncu sıralarda gezinirler diye düşünüyorum.
 
Ama o sezon ortasında 9 haftalık periyotta sadece 5 puan alabildiğimiz bir dönem vardı. Gene de 47 civarını rahat görürler diye düşünüyorum zaten göremezlerse gerçekten de küme düşme potasında kalırlar

Ama şöyle baktığımda 47 falan şu Fb'nin haline de çok geliyor gözüme.Hangi maçı kazanacaklar da 50 puan toplayacaklar ki bunlar?Uzun süredir kaleye bu kadar kötü giden bir Fb görmedim diyebilirim.Ha böyle deriz gider 4-5 maç seri yaparlar birden ilk 5'e atarlar kendilerini öyle bir şey de var futbol bu.
 
Üst Alt