2018 DK A Grubu M:1 | Rusya 5-0 Suudi Arabistan | MS | 14 Haziran | TRT 1 - Sayfa 15 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 DK A Grubu M:1 | Rusya 5-0 Suudi Arabistan | MS | 14 Haziran | TRT 1


DfqhODXXkAIk8vA.jpg

DdT2GPzWkAU0u_I.jpg
 
Rusya'ya güzel bir kıyak yapılmış. Açılış törenleri ve maçı Dünya Kupası'nın final ile beraber en çok izlenen maçıdır. Devlet başkanları falan da izleyecek.

Rusya 2-3 farklı şekilde kazanıp Mısır-Uruguay'a mesajı verir.

Beklediğim gibi geçti. 2-3 farklı dedim ama uzatmalarda 2 gol atıp 5-0 bitirdiler.

Fikstürleri çok güzel. 2.maçları Mısır ile. O maçta beraberlik bile yetebilir. Son maçta Uruguay garantilemiş olarak çıkabilir.

Ben hala özellikle savunmalarının vasat olduğunu düşünüyorum. Bu maçta belli olmadı ama Mısır ve Uruguay maçlarında görelecektir mutlaka.
 
Bazılarının beklediği kadar kötü bir maç olmadı ama zevkliydi demek de pek mümkün değil açıkçası. 4 yıllık kupa özlemini dindirmedi. İsim olarak zaten o boyutta bir maç değildi. İlk yarı daha hareketliydi. İkinci yarı Rusya biraz daha rölantiye aldı. Daha iyi bir Suudi takımı bekliyordum ama özellikle kaleci ve savunma berbat oynadı. Ruslar kadrolarının kötü olduğunu bildiğinden muhtemelen olabilecek en kolay grubu ve en avantajlı fikstürü çektirmiş. Farklı bir Suudi galibiyetinin üstüne Mısır'dan en kötü 1 puan alıp son maça rahatlamış çıkan Uruguay önünde 1 puan ya da tek farklı yenilgi ile gruptan çıkma planı yapmışlar. Şu an için işler yolunda gidiyor ama Mısır, Suudi Arabistan gibi oynamayacaktır. İyi bir Salah bu ağır savunmayı sallar. Keyifli olacak kalan maçlar..
 
Rusya'ya 5-0 yenilen Suudi futbolculara ceza verilecek


rusya-ya-5-0-yenilen-suudi-futbolculara-ceza-verilecek-475389-5.jpg



Suudi Arabistan Spor Kurulu Başkanı Türki eş Şeyh, dün Moskova’da başlayan Dünya Kupası'nın açılış maçında Rusya’ya 5-0 yenilen Suudi Arabistan Milli Takımı oyuncularının istenilen performansın yüzde beşini bile sergileyemediğinden dert yandı.

Eş Şeyh Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Oyuncularımızın kazanması için elimizden geleni yaptık, 3 yıl boyunca tüm masraflarını karşıladık, dünyaca ünlü bir teknik direktörle anlaştık. Ama belli ki oyuncuların yetenekleri ve potansiyeli bu kadarmış. Bu, kabullenmemiz gereken bir gerçek" dedi.

Takımın kötü performansı nedeniyle Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve Suudi taraftarlardan özür dileyen Eş Şeyh, kaleci Abdullah el Mayouf, forvet Muhammed el Sahlavi ve defans oyuncusu Usame Hevsavi'nin para cezası alacağını açıkladı.
 
Üst Alt