2018 DK A Grubu M:1 | Rusya 5-0 Suudi Arabistan | MS | 14 Haziran | TRT 1 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 DK A Grubu M:1 | Rusya 5-0 Suudi Arabistan | MS | 14 Haziran | TRT 1


V53red.png


rus.png
c80ecv.png
ksa.png


2018 FIFA Dünya Kupası A Grubu 1. Maç
Rusya - Suudi Arabistan
Luzhniki Stadyumu,Moskova
14 Haziran 2018 Perşembe
18:00


nl5EL5.png
 
Son düzenleme:
Rusya'ya güzel bir kıyak yapılmış. Açılış törenleri ve maçı Dünya Kupası'nın final ile beraber en çok izlenen maçıdır. Devlet başkanları falan da izleyecek.

Rusya 2-3 farklı şekilde kazanıp Mısır-Uruguay'a mesajı verir.
 
Açılış maçları böyle turnuvalarda hep ters köşe olur Araplar yenerse şaşırmam


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu maça yoruma gerek yok. Klasik açılış maçı ilk yarı gol olmaz. 2.yarı hakem + taraftar ittirmesiyle Rusya atar. Zaten muhtemelen bunlar çıkacak mısır yerine gruptan.
 
GSC gömüyor ya kesin muhteşem bir maç olur :D

Ama ben izleyemeyeceğim zaten, Perşembe 11'e kadar çalışacağım.

sent via GSC
 
Renktaşlar hem hazırlık maçı başlığına hem de bu başlığa yazdım Suudiler'i yenemeyebilir rusya aman bahis yapmayın çok fena beraberlik kokuyor demedi demeyin...Hürmetler...
 
2006 yılına kadar açılış maçlarını son şampiyon oynardı. Bir nevi 4 yıl boyunca "Dünya Şampiyonu" apoletini taşıyan takım son kez onore edilirdi. Sırf bu sebeple açılış maçında en azından sahaya çıkan ekiplerden birinin ismi büyük olurdu şampiyonlar hep büyüklerden çıktığı için. 2006'daki Almanya-Kosta Rika maçıyla bozulan bu gelenek 4. organizasyonuna giriyor. Artık açılış maçını ev sahipleri oynuyor ve bu yüzden de zayıf ev sahibi olan ülkelerdeki maçlar da düşük profilli olabiliyor. 2022 Dünya Kupası'nda ev sahibi Katar olduğu için Katar-Panama tarzı bir açılış maçı görürsek bu açılış maçını daha iyi anılarla anabiliriz. Bu maç yerine Rusya-Uruguay'ı tercih etmeliydi FIFA bana göre. O zaman ilgi daha fazla olurdu ama yine de futbolseverler bu maçı izleyecektir.

Rusya için pek iyi yorumlar yapılmıyor. Kaldı ki kadroları da yetersiz ve tanınmamış oyunculardan oluşuyor. 2008 Avrupa Şampiyona'sında fırtınılar estiren Rus takımından eser yok görünürde ama ev sahibi olmaları ve grubun zor olmaması nedeniyle 2. tura çıkabilirler gibi görünüyor. Suudi Arabistan ise muhtemelen izlenmesi en keyifsiz takımlardan biri olur. 1994'teki sürpriz performanslarından sonra katıldıkları hiçbir kupaya iz bırakamadılar. Beklenti yine düşük ama onlar için de çekilebilecek iyi bir kura çekildiği söylenebilir..
 
Üst Alt