2018 Dünya Kupası Kura Çekimi | 1 Aralık | TRT Spor - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 Dünya Kupası Kura Çekimi | 1 Aralık | TRT Spor


D grubu nijerya = yüro 2016 Türkiye

en-efsane-kolpacino-repligi_1092742_m.jpg
 
winning eleven 2002<wcup<brazil<diğer grupları oto.oluşturma kare tuşu--->aynı derecede gruplar dağılmış:-),şaka bş yana güzel kura güzer organizasyon

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
A grubunda Uruguay 1.bitirir, 2.lik mücadelesinde Rusya-Misir mücadelesi belirleyici olur diye düsünüyorum. Misir'i hafife almayin.

B grubundan Portekiz ve Ispanya rahat cikar, hangisi 1.olur belli olmaz

C grubunda Fransa 1.olur, Peru ve Danimarka arasinda cekismeli gecer 2.lik yarisi diyecegim ama ilk mac Danimarka-Peru'ymus, hafife almayin Peru'yu.

D grubunda Arjantin 1.olur, 2.lik yarisi cekismeli gecer. Nijerya artik eskiye göre daha derli toplu oynuyor, hersey olabilir, Hirvatlar sonuncu da olabilir, 2.de olabilir. Izlanda zaten acayip garip takim.

E grubunda Brezilya 1.olur, 2.lik yarisi Sirbistan ve Isvicre arasinda gecer ve Sirbistan gülen taraf olur diye düsünüyorum

F grubunda Almanya 1.olur, 2.lik yarisinda Meksika'yi Isvec'in önünde görüyorum

G grubunda Ingiltere ve Belcika rahat cikar, hangisi 1.olur belli olmaz

H grubu acayip renkli bir grup olmus. Arjantin gibi net 1.olacak takim da yok. Kolombiya ve Sengal'i bir adim önde görüyorum ama bu isler belli olmaz.
 
Final Suudi Arabistan - Fas arasında oynanır. Belhanda’nın golüyle Fas Dünya Kupası’nı kaldırır.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Final Suudi Arabistan - Fas arasında oynanır. Belhanda’nın golüyle Fas Dünya Kupası’nı kaldırır.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

...Adeta karaborsaya düşen Belhanda 85 milyon Euro bonservis bedeliyle bilmem ne cehenneme transfer olur, diye devam ettireyim. Gönlünden geçen böyle bir şey herhalde:DD...
 
Almanya kupada yine Fransa ile beraber büyük favori gözüküyor. Zaten eşleşmesi de gayet kolay olacaktır. Almanya-Fransa ikilisi net gruplarını rahat lider bitirirler. Plase de Brezilya gözüküyor.
 
Tartışmasız en zor iki grup D ve H gözüküyor. İngiltere'ye yine gruptan çıkamazlar diye bu kez kıyak yapılmış resmen.

Fas ve İran'a ise yazık olmuş. Bu iki takım daha farklı bir grupta olsa net şekilde gruptan çıkabilirdi. Avrupa'nın en formda 4 takımından ikisi ile oynayacaklar. (Fransa,Almanya ile beraber)

Meksika ve Senegal gruptan çıkıp belki de bir çeyrek final sürprizi yapabilir. Kosta Rika gibi İtalya,İngiltere,Uruguay grubundan çıkacak bir ekstra sürpriz çıkmazsa tabi ki.
 
Üst Alt