2018 Dünya Kupası'na Gidecek Takımları Tanıyalım: İspanya - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 Dünya Kupası'na Gidecek Takımları Tanıyalım: İspanya


" Birbirine benzeyen çok oyuncu var " cümlesi bana nedense Almanya milli takımını hatırlattı.. Bence İspanya en az almanya kadar şampiyon adayı. ikisi de sistem takımı sadece costanın performansı belirleyici olacaktır.

Almanya'da Sane gibi sprinter oyuncu var. İyi durumdaysa Reus'u da katabiliriz. İspanya'da yok. Oyunu farklı sistemde açamazlar. 2010'da en zirvede oldukları dönem bile hep 1-0 kazanarak şampiyon oldular.

Portekiz 1-0,Paraguay 1-0,Almanya 1-0,Hollanda 1-0. O dönem hiç değilse Pedro,Torres gibi hızlı isimler vardı. Şu anda hiç yok. Asensio ve İsco oynarsa belki sürprizi olan oyuncular olduğu için fark yaratabilirler.

İniesta-Silva-Koke-Busquets beraber oynarsa çeyrek finalden ötesi zor.
 
Ispanya vs ronaldo dedik ama bence ispanya kotude olsa sampiyonluga aday oldugunu gosterdi.

De gea kotu yada sansiz oynama hakkini kullandi.. tekrari olmayacagina eminim.

Fransa ve Arjantinin aksine 3 golu bulmakta hic zorlanmadi.. Asensio jokeri henuz cepte duruyor.

Iki golle devlesen costaya bu goller bir ivme ve guven kazandiracak.. en buyuk silahi olacagina hatta gol krali olabilecegine eminim.

Yenilen 3 gol de gea gibi pique ve ramosa da bir erkem uyari oldu.. bence konstrasyonlari artacaktir.

Asil guvenigim adam ise isco.. messiden bekleneni yada gectigimiz dunya kupasindaki james rodriges patlamasi yapacagina inaniyorum
 
Üst Alt