2018 NBA Draft - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 NBA Draft


DgQ2C2WWAAI1y_a.jpg
 
Porter jr ilk 3 adayıyken sakatlık nedniyle 14e düştü.. Tabi millet oden'dan sağlam dersler aldı ama bu herif sağlam kalırsa denver orgazm olur. ..Benim bu drafttaki favorim bamba ve carter jr... Doncici Magic veya Mavs seçer diyordum çünkü Memphis de dahil bu adamı alacak takım göremedim bir şekilde tahmin ettiğim takıma gitmiş..
 
Son düzenleme:
Luka Doncic'in annesi Mirjam Poterbin'in herkesi şoke ettiği draft. Kadını tanımayanlar ya ablası ya da sevgilisi sanacak.

Özellikle ABD'de baya gündem olmuş bu konu.
 
Genç yaşına rağmen EuroBasket ve EuroLeague şampiyonluklarıyla öne çıkan Sloven yetenek Luka Doncic, 2018 NBA Draft'ına katıldı.
3. sıradan Atlanta Hawks tarafından seçilen Doncic, Hawks ve Mavericks arasında yapılan anlaşmayla Dallas'ın yolunu tutarken, Mavericks ise 5. sıradan seçtiği Trae Young'ı Atlanta'ya takasladı.
Böylece Luka Doncic, Dallas Mavericks'te koç Rick Carlisle ile çalışma fırsatı bulmuş oldu.

Hawks'ın ne karı var bu işte ?
 
Yazmayı unutmuştum.Micheal Porter en yetenekli ama sakatlık ihtimali olan oyuncuydu.Yine de Clippers hem 12. hem 13. hakkı varken riske girebilirdi.İnşallah pişman olmazlar.
 
trae young bust olma ihtimali yüksek jaren jakcson jr draftın en potansiyelli oyuncusu olacak gibi yaz ligindeki maçlara bakınca.
 
Üst Alt