2019/20 Kulüp Formaları - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Real Mardin'in pijamaları bunlar sanırım :(

Kutsal siyah yakışıyordu be. hadi mavi de ok, yeşil pijama olmuş

real-madrid-19-20-kits%2B%25285%2529.jpg
 
juve ic saha baya güzel olmus yaw.

Interin tuhaf geldi bana

Ucu de tuhaf. Ic saha formasinda klasikten bu kadar uzaklasmaya gerek yok. Barcelona tarihinde kareli forma yok. Hirvatlar disinda kimseye yakismiyor zaten. Juve formasi parcali olmaz cubuklu olur, bu ezelden beridir boyledir. Ortadaki pembe cizgi sacma ve cirkin.

Juve genis polo yakali ince cubuklu giyer. Bu hep boyle olmustur ve boyle olmalidir. Sirf Amerikalilara forma satacaklar diye yaptiklari kepazelikten baska bir seyle aciklanamaz. Suna baksana

98ed1d69998633.5b94f8b062b5d.jpg


Inter de cok kotu bence ama en azindan orjinale bir yerinden baglaniyor, tamamen bagimsiz degil. Ayrica sahada enteresan durabilecek bir desen.
 
Anlatayim alakasini

Bu lesh Ali Kocvari isler yapan sikeci kopek Agnelli ailesi koskoca Juve kulubunu sirf ABD'de daha iyi pazarlayabilmek adina girisiyorlar bu islere. @Kadir Ari gecen atmisti haberi, amerikada hakemler cubuklu siyah beyaz forma giydigi icin onlara benzememesi adina boyle bir forma kepazeligi yapmislar. Pembe cizgi de mevcut liberal akimlardan para kazanmak adina kadin erkek esitligi icin falan konulmus oraya. Sanki pembe cizgi cekince cinsiyetler arasi adalet birden tesis edilecekmis. Once EXOR kadinlarla erkeklere ayni isler icin ayni maaslari versin. Dinleri imanlari para itoglu itlerin, zaten logoya yaptiklarindan belli niyetleri.

Iyi oluyor bu sikeci itlere. Tarihleri, miraslari boyle silinsin uc bes kurus ugruna. Yakisir.
 
Üst Alt