2023-2024 Sezonu Sistem ve Taktik Sohbet Başlığı - Sayfa 24 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
ileri oynamak yerine surekli geri donmek nedir? kafayi yiyodum dun

bunu yapan oyuncular direk yedege cekilmeli fatih hoca olsa nah yapabilirlerdi bunu
 
Brugge macina bekler degislemli ve Babel yedege cekilmeli. Diger bek oyncularimiza sans verilmeli.
Soyle bir sistem ve kadro isimize cok faydali olabilir.
Omer formda ve ilk 11 hakediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 60906
Bizim Takım 4-1-4-1 ya da 4-2-3-1 Oynadığı Her maç Çok Kötü Oynayarak Ya Kazanır Ya Da Acayip Fark yer Kaybeder.İki Sistemi de Oynamak İçin
Sol Veya Sağ Kanatlardan En Az Birinin Fizik Olarak Diri Dinamik Çok Seri Çabuk Oyunculardan Kurulu Olması Lazım.Bizim İki Kanat da Pas oyunu Yapan Oyuncular var.Fizik Olarak Çabuk Oyuncumuz yok.Bu Yüzden 4-4-2 Oynamalıyız ilk 11 e Önce Falcao Ve Andone Yazılmalı Gerisi Fark Etmez.
 
Adam eksilten oyuncu şart o yüzden net şekilde, EMRE MOR 11 oynamalı.

Mariano kesinlikle kızağa çekilmeli tüm ataklar onun kanadından geliyor, eskisi gibi ofansta performans veremeyince çekilmez oluyor ŞENER'e şan vermek lazım.

Net şekilde ÖMER BAYRAM en hazır oyuncu, sakarlıkları var o yüzden bek olarak değil orta sahada dinamo ve top taşıyabilen oyuncu olarak değerlendirilmeli.

Feghouli hazır değil bu dönemde kenardan gelmesi onun içinde bizim içinde daha iyi olacak.

Belhanda playmaiker görevini yapamıyorsan o zaman varlığının anlamı yok, temponun ana merkezindeki oyuncu, takımın şuan için el freni.

Luyindama kötü stoper demiyorum ama pas yapan takımların stoperi olamaz attığı her top bomba, kaptırma durumu da cabası, pas oyunu oynayacaksak Donk'a dönmekte fayda var.


Muslera
Şener Donk Marcao Nagatomo
N'zonzi
Emre Lemina Ömer Babel
Falcao

Bu takımın asıl hedefi topu kanada indirip (Emre) ya paralel dribler sonucu araya pas yada şut atmak, yada bindiren beke orta açacak pozisyon açmak, Babel Falcao'yu içerde desteklemek, Lemina Ömer topu taşımak, kanatlara dağıtmak, ribauntları almak, N'zonzi savunmayı rotasyonunu yapmak, kesici oyuncu olmak, pozisyon oyunuyla alan paylaşımını rahatlatmak, Stoperler ayakları fena olmadığından N'zonzi'yle rotasyona girip gerektiğinde topla çıkıp doğru adreslere ulaştırmak, bekler topla ilişkisi sadece 3. ve 4. bölgede bindirmelerde sağlamak.​
 
Mevcut Kadro 4-2-3-1 4-1-4-1 Oynamaz Oynamaz 4-4-2 ve 3-5-2 oynayabileceğimiz En iyi Sistemler.

Form Tutmuş Bir Lemina Olduğunu Var Sayarsak


3-5-2

untitled.png


4-4-2

1.png
 
Ne yapabiliriz diye düşüne düşüne kafayı yedim. Önce şöyle bir şey yaptım:

IMG_20190914_142658.jpg

Lemina'yı mecbur sağ beke yazıyorum çünkü Mariano'nun orada içinden geçerler. Öbür türlü de bek kullanmadan 3 stoperli bir taktik deneyebiliriz artık o nasıl olur bilmiyorum ama bu Mariano Şl'de olmaz işte yaşlandı artık.

Andone hareketli bir santrafor, koşuyor, pres ve ön alan baskısı yapıyor. Sistemimizin en önemli parçalarından biri olacağını düşünüyorum. Falcao'nun yedeği olarak bırakmak mantıklı değil birlikte ortalığı dağıtabilirler.

Burada aklıma yatmayan Babel yok. Babel'i sola alsak oranın verimsizliğini daha dünkü maçta gördük. Hem de Belhanda yedeğe geçecek. Başka konularda eleştirebilirsiniz ama Belhanda takımımızdaki statikliği azaltan bir isim ve bize lazım.

Velhasıl bu noktada bu diziliş kafama yatmayınca ben de gittim başka bir şey yaptım.


IMG_20190914_141246.jpg

Dün stoperler bana kafayı yedirttiği için ikisini de kadroya almadım. Derseniz yok Nzonzi orta sahada kalsın falan saygı duyarım şuanda en güven veren adam olabilir takımda. Ama az önce dediğim gibi merkez orta sahadaki 4 adamın hepsi bize lazım. Nzonzi stoperde de savunmayı toparlar.

Babel de bize lazım olan birisi ama sol kanada hapis edip onu yormak mantıklı değil. 25 yaşında değil 33 yaşında. Fakat tecrübesi ve oyun aklı var. Hem onu kaleye yakın tutup hem de daha ekonomik kullanacağız böylece. Falcao ile iyi ikili olurlar.

Bu düzende Andone'yi de saha içi rolü öyle olamayacak da olsa diziliş anlamında 10 numara mevkisine koydum. Kendisi kesinlikle as takımda olmalı. Topu ileri taşıma ve dikine yol kat etme anlamında ekstraları olacak. Pres yapacak.

Solda Belhanda - Nagatomo sağda Lemina - Fegholi ikililerinden birer tanesi (Belhanda-Lemina) tempolu adam oldukları için kanatlardaki mıy mıy futboluna bir nebze daha çözüm olacak. Orta sahada da Andone hareketlilik sağlayacak. Seri de fiziksel anlamda şu 3-4 haftada istenen seviyeye geldiyse taş gibi top oynarız.
.
.
.
Sonra da Fm'yi kapat. :/
 
Yavas yavas

-----Nzonzi------
Lemina -- Bayram

Denesekmi diye dusunuyorum (Seri tempo arttiracaksa gelsin beriye fakat suanda en iyisi bu format gibi)
 
Bugün kimle konuşsam takımın yavaşlığından bahsediyor. En futboldan anlamayan adam bile temposuz ve yavaş oynadığımızı konuşuyor.
 
Biz Bu Babel'i Niye Aldık Hala Anlamadım Ben Anlayamayacağım da.

Ben de. Bu transfer döneminin açık ara en saçma hamlesi oldu bence. Hadi uygundu, denk geldi desek öyle de değil. Hem maaşı olması gerekenden yüksek, hem de sözleşmesi uzun. Babel kötü oyuncudur, takıma faydası yoktur falan demiyorum şu an için hala iyi sayılabilecek bir oyuncu ama aradığımız oyuncu profili o değildi. En azından sağ kanat Feghouli iken.
 
Üst Alt