2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası


Boşkovic içimizden geçer muhtemelen

Abi ben onu İstanbul'dan uçakla Ankara'ya dönerken görmüştüm Eczacıbaşı komple uçaktaydı (Simge, Meliha da vardı yani hatta inince Meliha'yla konuştum biraz :love:), Boskovic de hemen yan tarafımda oturuyordu. Kız koltuğa sığmıyordu ya :D Bir bacağını önündeki koltuğun üzerine dayadı ötekini de koridora çıkardı. Bütün uçuşta kitap okudu öyle. İnerken de ablanın tekine racon kesti Slav aksanıyla "You will wait" dedi, sıkıyorsa dinleme.
 
Sırplar bize koyar koymasına da bugünkü gibi oynarsak Sırp falan dinlemeyiz. Çünkü biz kötü oynarken bile grupta 1 set aldık Sırbistan’dan. Gruptan çıktıktan sonra Hırvatistan maçında da leştik. Hollanda bizden çok çok iyi bir takımdı ama set vermeden yarı finale çıktık. Polonya da bizden bayağı iyi takım ama onlara da sadece bir set verdik. Yani Sırbistan çok iyi ama Polonya ve Hollanda da bizden birkaç gömlek daha üstün takımlardı. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Final bu. Her şey olabilir.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Şu kupayı alalım artık gerçekten. 2003'teki yarı finalde o salondaydım, yanlış hatırlamıyorsam Hollanda'yı elemiştik, ondan önce de Almanya-Polonya yarı finalini izlemiştik de bütün salon Almanya'ya uyuz olduğundan Polonya'yı desteklemişti. Polonya da alın size destek diyerek finalde 3-0 yenmişti bizi. Çok zor Sırpları yenmek ama artık bu fırsatı geri çevirmeyelim.
 
Stefana Veljkovic i de listeye yazın. Beni çok etkiledi ;):love:


En1D.jpg
 
CANINIZ SAĞOLSUN FİLENİN SULTANLARI... #FileninSultanları

➡️ Sırbistan Altın Seti alarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı
 
Üst Alt