2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray! - Sayfa 100 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!


Akhisar gercekten iyi pres yapti, fakat Seri sayesinde ve Selçuk’a rağmen bu presten çıkmakta çoğunlukla başarılı olduk.

Muslera çok iyiydi.

Mariano defansta rezalet, ofansta idare ederdi.

Luyi hava toplarında çok top verdi rakibe, onun disinda iyiydi.

Marcao rezaletti, aptalca sürüyle hata yaptı. Hep aynı tip pozisyonlar veriyor. Taçtan ya da rakip gelirken arkasına atılan toplarda topa müdahele edeceğim derken hem topa yetişemiyor hem rakibi kaçırıyor.

Nagatomo defansta iyidi, hücumda eh.

Seri 6da oynadı, her nekadar pas kalitesi çok yüksek de olsa mücadele yanı eksik kaldı. 8de çok iyi olur bence bu adam.

Selçuk bence herkesin dediği gibi leş değildi, sadece çok yavaş ve yan top oynuyor, Selçuk bu kadar, beklenti yüksek.

Belhanda çok iyiydi, her zamanki gibi aptalca top kayıpları haricinde. Şunu maç başına 1-2ye dusururse tamamdır.

Adem idare etti, attigi golde asiri erken firlamis.

Jimmy bence ovuldugu kadar iyi degildi, sonuca etki edecek hareketlerde hep eksik kaldi.

Babel forvette anca 3. Alternatif olabilir. İdare eder o kadar. Pozisyonu olmadigi icin pek onemli degil bu maçtaki performansı.

Yedeklerden sadece Emre Mor’u yazayim. Öncelikle defansta aşırı rahat. Rakibiyle arasında 1m varken bile şu topu alayım diye yeltenmiyor. Ama hücumda patlayıcı etkisi var ve sadece hizi degil, akliyla da oynuyor. Babel mac sonunda uzun uzun konustu, mutlaka yonlendirilmesi lazim. Su kadroda en heyecan veren isim. (Ki bu iyi birsey degil, Falcao ve canavar bir 6 no mutlaka lazim)






Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Abi takım savunması diye bişe var bekler çöpse stoperler napsın üstelik linnes diyonda linnes marianodanda beter
İyi de bizim takım savunmamız iyi ki. Bütün pozisyonlar bireysel hatalardan kaynaklanıyor sorun burada. Ki takım savunması 6 numara olmadan iyiyken adam akıllı bir 6 numara ile bireysel hata dışında gol yemeyiz. Açık ve net olarak bunu söyleyebilirim.
 
Fatih Terim = kupa = şampiyonluk

Çekemeyen gitsin kumda oynasın
FT in taktiksiz oynattığı eleştirileri için LPG dedik, inceden mesaj verdik de renktaş sana noluyor çekemeyen kumda oynasın falan? FT nin kazandığı 20 kupaya tabi ki saygı duyuyoruz. O bizim efsanemiz, İMPARATORUMUZ... Hasta GS li olarak neden çekemeyelim? Sözlerinize dikkat edin, polemiğe gerek yok!
 
Ülkemizdeki süper kupa olayı diğer ülkeler kadar ciddiye alınmıyor o yüzden bu maç ölçü değil bana göre. Diğer yandan şu güne kadar bir takımın sezona hazır hale gelmiş olması lazım ama bu olay da bizim ülkede hep savsaklandığından (daha transfer sezonunun bitmesi çok zaman var düşüncesi olsun, şu maçları bir türlü saatinde başlatamamak olsun, topçuların kafasında ciddiyetten çok sahtekarlığın olmasından olsun, filan...) bunu da hoşgörüyoruz...

Bu takım geçen seneden daha iyi oynayacak, bu çok belli. Orta sahaya bir hücum özellikli bir de defans ozellikli adam alınırsa golcusuz bile oynar. Böyle olursa Babel geriye gelmez ve daha diri kalır. Dar alanda Babel ve Adem çok iş yapar. Adem Sinan’ dan çok daha yararlı olur. Seri’ ye özellikle dikkat ettim; kafası hep yukarıda, top almaya giderken de etrafına bakıyor, alınca kime atabilirim diye. Hagi de böyleydi, Lobanovski’ nin D.Kiev’ i de böyleydi. Sadece şu özelliği bile bütün takıma yayabilsek yeter. Erman’ ın maç esnasında söylediklerine bakmıyorum ama stoperlerimiz zaman zaman maçtan koptu, orada hata olmaz. Stopersin, atağı engelle önce yeter. Marcao’ nun topun auta çıkması için beklemesi bu açıdan affedilmez bir hataydı.

Ciddiyet ve konsantrasyonu kaybetmezsen, futbol aslında zor bir oyun değil. Emre, tabi birşey söylemek çok doğru olmaz ama, sakin olması ve kafasını kaldırması lazım. Bir an önce bunu alışkanlık haline getirmeli. Hemen birşeyler yapmalıyım kafasından kurtulsa büyük iş yapacak.

Babel, Seri, Adem... Çok şey yapmalarını bekliyorum. Ve Jimmy... Geri pas sevdasından çok uzak bir hücumcumuz var artık. Adam her topu ileri oynamak için çabalıyor. Sevdim.

Tarihin sayfalarına ve müzemize bir kupa daha ekledik. Hayırlı olsun. Yaşa Galatasaray!
 
Şimdi elinde 1 forvet varsa o 1 forvetle çıkacaksın,ki takımın şekli bozulmayacak. Babeli forvete çek Ademi kanata at sonra bunlar değişsin falan çok kopuyor oyun. Mitroglouyla başlasak rahat ve daha net galibiyet alırdık.

Selçuk berbat bile diyemiyorum. Şu maçta 90 dakika sabredilmesi rezalet,Ademle ikisi takımı aşağıya çekti hücumda
 
İzlediklerimi beğenmedim. Fatih Terim'le ŞL'de başarılı olduğumuz sezonlar da dahil bir türlü iyi bir savunma takımına dönüşememiz çok canımı sıkıyor. Bugünkü Muslera gibi efsane performanslar olmadığı sürece kalesini kapatmakta çok zorlanıyor Galatasaray. Takımın oyuncuları arasındaki pozisyonel bozukluk aynı, sistemsizlik aynı, dengesizlik aynı. Hücuma eklenen milyon tane kanat oyuncusu en azından takımın tehlikeli ayak sayısını arttırmış, bu bugünden çıkabilecek yegane artı. Ama Fernando'yu kaybedip yerini dolduramamak, eldeki tek santraforu çok yöneticilik biliyormuş gibi küstürüp bir koca yazı daha santraforsuz geçirmek, ayağı top yapan zibilyon tane oyuncuyla halen bu kadar yoktan pozisyon vermek bu sene de Avrupa'da gelecek hüsranın habercisi. Hazırlık maçları, Avrupa elemeleri, milli takım performansı zaten Türkiye liginin kalibresini ortaya koyuyor, o yüzden bu takım yine Mayıs sonuna kadar ligde iddaalı gider ama Avrupa arenasında yine rezil bir sezon bizi bekliyor gibi. 2 aylık yaz kampının üstüne fizik gücünden ziyade teknik anlamda takımda gram ilerleme göremedim. Babel-Jimmy gibi top ayağındayken yaratıcı oyuncular takıma bir derinlik katmış ama oyun anlamındaki sığlımız anca Türkiye'de fark yaratabilecek seviyede seyretmeye devam ediyor. Marcao-Luyindama'nın bizim beklediğimiz noktaya gelmeleri için de daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım. Geçen seneden kalanlardan takımın en çok kazanan ve belki en çok eleştirilen 2 adamı hariç kupanın, maçın hakkını veren başka futbolcu yoktu.

Kupa hayırlı uğurlu olsun, inşallah sezonun ilerleyen zamanlarında hiç zannetmesem de yanıltır bu takım beni.
 
Ne kadar sağda solda söylersek söyleyelim, ne dersek diyelim yıllardır oynadığımız kötü oyun gündem olmuyor. Medya zaten yazmıyor kötü bir şey Fatih Terim hakkında. Taraftar olarak bizim gündeme getirmemiz gerek twitter olsun sosyal medya olsun fakat herkesin gözü kör olmuş durumda kazanılan kupalardan dolayı. Ama unutulan şey bu takım rezaletti geçen sene. Hem ligde hem şampiyonlar liginde.

Ortaya güzel bi futbol koymak için illa her bölgede muhteşem oyunculara ihtiyaç yok. Bunu en iyi de biz biliyoruz 11/12 sezonundan. Sneijderlerle, Drogbalarla oynamadık o takım oyununu. Enginle, Emreyle, Elmander’le oynadık. Ama taraftarımızdaki yıldız oyuncu hastalığı hiçbir zaman bitmeyecek gibi. Bu takımın şu an tek sorunu Fatih Terim’in 4-1-4-1 ısrarı ve mıymıntı futbol anlayışıdır.
Dur ele bi soluklan ne bu hiz kardes daha lig baslamadi Kimse dogru durust hazir degil
 
Nihat Ozdemiri tebrik ederim. Kupayi gulerek, hic bozulmadan vermis. Ben bu adamin nedense herkezin tahmin ettiginin tersine, takim tutmadan yoneticilik yapicagina inaniyorum.
 
Üst Alt