2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz


maicon-luyindama-babel-diagne-ozornwafor

bunlar dönünce direk sözleşmesi bitenlerin yerine kontejanı dolduracak kadar yabancımız olmasına sebep oluyor maalesef işimiz zor

öncelik havadan para ödediğimiz kontratlardan çıkmak olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Seri mı Lemina mı

170934-1572952781.jpg
 
onyekuru'yu tutabileceğimizi düşünüyorum çünkü monaco için başarısız bir transfer oldu. çok az forma şansı buldu. üstelik monaco'nun kullandığı dizilişlerde onyekuru'ya yer yok gibi görünüyor. satabilecekleri kadar büyük bir pazarı da olmadığını düşünürsek kiralık olarak elde tutabiliriz gibi geliyor bana.

lemina'nın ise sakatlık sıkıntıları oldu ama bize geldiğinde kulübü tarafından çöpe atıldığı için hiç hazır olmadığını da unutmamak lazım. 45 dakikada pili bitiyordu. bir kaç maç da kaçırmıştı o süreçte. ama 90 dakikayı çıkarabilecek fiziğe ulaştıktan sonra malatya maçındaki sakatlığı haricinde sorun yaşamadı diye hatırlıyorum. seneye tutabildiğimiz takdirde ağustos ayından itibaren sağlıklı bir lemina ile oynama fırsatı elde edeceğiz. bu nedenle ben vazgeçmek istemezdim. bonservisini almamız imkan dahilinde değil ama yeniden kiralayabiliriz. southampton muhtemelen gelecek planlarında yer vermiyordur. eğer alacak müşteri bulamazlarsa kiralama şansımız var.

merkezde seri ve ömer'i kullanıyoruz ama bence lemina'yı tutabilirsek onu merkeze atıp defansif orta sahaya şu anda lemina'yı orada kullanma sebebimiz olan yırtıcı özelliklere sahip bir oyuncu arayabiliriz. lemina'nın teknik kapasitesi hiç fena değil. üstelik dribling becerisi ve hızı var. bu özelliklerden hücum alanında faydalanmak lazım. partneri için ise organizatör özellikleri iyi bir oyuncuya ihtiyaç var. şu anda orada oynayan ömer ideal oyuncu değil ama geniş kadro için kalması elzem.

sağ beke mutlaka atlet bir bek bulmamız lazım. ben feghouli'nin elden çıkarılacağını düşünmüyorum o nedenle arkasındaki oyuncuyu seçerken feghouli'nin özelliklerini göz önünde bulundurmamız lazım. feghouli merkeze yaklaşarak oynadığı için sağ koridor boş kalıyor. o çizgiyi kullanacak tempoya ve enerjiye sahip olan, ileri çıkınca geriye dönmeye nefesi yetecek atletik özellikleri yüksek bir sağ beke ihtiyacımız var. ligin ikinci yarısında oyunumuzun yükselmesinde mariano'nun biraz daha hareketli oynamasının payı büyük. bu katkıyı istikrarlı alabilsek bugün puan durumundaki yerimiz çok daha iyi olurdu. tabi mariano'nun da oyun aklının yüksek olması sayesinde bize kattığı şeyler var ve bunları her bek veremeyebilir ama artı ve eksikleri yazacak olursak mariano yerine belirttiğim profilde bir oyuncunun gelmesi bizim için çok daha iyi olacaktır.

bunlar haricinde kenardan oyuna sokabileceğimiz ya da duruma göre ilk 11'e koyabileceğimiz bire birde adam eksiltme becerisi olan ve rakibi taşıyacağı toplarla yıpratacak bir kenar oyuncusuna ihtiyacımız var. onyekuru adam eksiltebilen birisi değil, feghouli de bunu yapamıyor. elimizde bu profili karşılayan oyuncu yok. sekidika'nın bu adam olduğuna inanıyorsak sorun yok ama bence o da çok kısıtlı ve kiralık gitmesi iyi olur. fazla maliyetli olmayan birine ihtiyacımız var. vasat düzeyde bir isim olsa bile yeter. yeter ki hücumda eksik olan çeşitliliği sağlayabilelim.

bu hamleleri yapabilmek için kaynak şart. bence elimizdeki en büyük transfer kaynağı marcao. onun haricinde belhanda, maicon gibi oyunculardan da ne elde edebiliyorsak kardır mantığı ile hareket etmek lazım. linnes ile yolların ayrılması yanlış olmaz.

son olarak son haftalarda performansı artan donk için de dikkatli bir karar vermek gerek. gerçekten çok iyi maçlar çıkardı ama gelecek planlarımızın bir parçası olmalı mı bilemiyorum.
 
****************************** Muslera ***************************

Mariano ********* Luyindama *********** Marcao *** Sarachi

********************** Lemina ************ Transfer*************

Feghuli *************** Transfer ******************** Onyekuru

************************** Falcao *********************************

Ffp nin son yılındayız. Gücümüzü diğer yıl kullanmalıyız. Fazla maceraya ve maliyete gerek kalmadan Lemina ve Onyekuru'nun kaldığını farzediyorum 3 nokta transfer yeterli. Tabi Mert Hakan ı nokta transfer saymıyorum.
 
Üst Alt