Kitap Okuma Hedefleri | Kitap Tavsiyeleri - Sayfa 10 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
çok iyi kitap olmuş ana fikir her yazıda aynı ama cok iyi araştırmacı gazetecilik örneği
kamu kaynaklarının nasıl yağmalandığını anlatmış 83 milyon toplam 10 inşaat şirketi için çalışıp cabalıyor.
10 şirket milyarları cukkalıyor

1581153339878.png
 
Bu çocuğa acilen Devlet Sahip Çıksın..

Maşallah ya duygulandım gururlandım..
Çocuğa dahi bile diyebiliriz bu yaşta böyle okuması müthiş bir şey ama bilinci tam oturmadan bu kadar felsefe okuması olumsuz etki de edebilir psikolojik açıdan. Birde daha bu yaşta medyada ilgi odağı olması da zarar verir çocuğa umarım kendi haline bırakırız kitabını okuyacaksa okur çocukluğunu da rahat yaşar..
 
Bence sağlıklı değil yaw 10 yaşında bir çocuk neden Rousseau okumak ister ki kendi iradesiyle? Ailesi-çevresinden duymuş, yönlendirilmiş belli ki.
Ben de evde kütüphanedeki bütün kitapları bitirmek için kasmıştım benzer yaşlarda Balzac-Tolstoy-Nietzsche falan okudum ama hiçbir şey kalmamıştı aklımda anlamamıştım da.

Yalnız bu velede ezberletmedilerse konuştuğu şeyleri, tuhaf bir vak'ayla karşı karşıyayız diyebiliriz. Kendi çıkarımıysa yani söyledikleri. Çünkü önemli olan okumak değil hatta okuduğunu anlamak da değil. Sonuçlar çıkarmak, analiz yapabilmek, kendini ifade edebilmek vs mesele.

Ben günümüzde çocuk olsaydım steam-twitch-netflix-youtube sarmalında hayatım kaymıştı. Bu elemanın kafa farklı çalışıyor ya da ailesi çok tehlikeli bir şeyler deniyor üzerinde.
 
evet bu süreçte kitap önerilerimizi de paylaşalım
bugün
marksizme giriş ile ilgili görsel sonucu


bu kitaba başlıyorum
 
Üst Alt