2021/2022 Sezonu Futbolcu Performans Tahminleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Evet arkadaşlar. 2021/2022 sezonu takıma katılan transferlerle ilgili sizce en iyisi ve en kötüsü kim olabilir. Tahminleri merakla bekliyorum.

En iyi transfer 11.08.2021 tarihi itibariyle Cicaldau,

En kötü transferde Alparslan olur diyorum
 
Benim en çok sevindiklerim bu sene Türkiye'den alınmaya değer olarak gördüğüm ve alınan Barışla Berkan.

Cicaldau'yu hiç izlememiş olsam da bilgisine güvendiğim referanslarından dolayı en iyi katkıyı da onun vermesini umuyorum.

Aanholt ismi ilk geçtiğinde niye gelsin demiştim bence çok iyi bir bek oyuncusu, eğer fiziksel sorun yaşamaz ve kendisini verirse önemli katkı vermesini ondan da umuyorum.

En kötü transfer açık ara Alparslan, hiç beğenmediğim bir oyuncuydu.
 
Bence en çok katkıyı Berkan verecek.

Barış Alper Yılmaz’da uzun vadede çok başarılı olacak.

Alpaslan’ın vasatı geçemeyeceğini Aytaç’ın uzun lig maratonunda kullanılacağını düşünüyorum.

Nelson ve Cicaldou açıkcası izlemedim, inşallah faydalı olurlar.

Solbek kendini kanıtlamış bir adam faydalı olacaktır.

Antalyadan Gökdeniz’i de alsalar süper olurdu.
 
en iyi transferler kim, burak kapacak, caulker, sedat olacaktır buna kolasinac ve sörlothu da ekleyebiliriz ali başkan gözünü kararttı hedef yıldızsız şekilde #29
 
alpaslan hariç hepsi iyi ve mantıklı, en büyük farkı tabi ki orta saha yaratacaktır geçen seneye göre, şartlar iyi olursa pva da mariano'dan beri hasret kaldığımız bi bek performansı verebilir. barış potansiyeli için iyi oyuncu ama kerem'in önünü keser veya kerem yüzünden parlayamaz diye çekiniyorum, zaten onye yüküne de o yüzden girilmesin istemiştim. gene de hem yerli, hem maaşı düşük, hem de kerem gibi piyasası olabilecek bi oyuncu, o yüzden varken değerlendirmenin bi abesliği yok. aytaç iyi alternatif ama kaleci ve stoper cennetinde alpaslan gibi herifi 28 yaşında getirmke kötü işti. olmasa daha iyi olurdu dediğim tek herif o.
 
Bu yeni ekipe puanlama vermek olmaz. Ben ilk sezonu yada en az ocağa kadar alışma süreci olarak geçireceğiz diye düşünüyorum. Fatih hoca zaten bazı absürt denemeler yapacak. En sonunda doğruyu bulup genç ve dinamik kadro ile haz alacağımız takım oluruz diye ümit ediyorum. Ön plana Berkan gelirse Halil ve alacağımız sağ kanati koyuyorum.
 
Gelirse en iyi performansi Gedson sergileyebilir.

Boey ve Kerem vasat üstü olabilir.

Digerlerinin hepsinin vasat bir performans sergileyecegini düsünüyorum.
 
Avrupa arenasi icin su an yetersiz olsa bile bence dandik ligimizdeki dandik rakipler icin macin her aninda hala büyük tehlike arz eden Kerem'den bu sezon yine iyi bir performans bekliyorum.

Hatta hocanin Kerem'i dogru kullanmasi ve Kerem'in kendini ve eksik yönlerini birer birer gelistirmesiyle birlikte sezon sonu iyi paraya satabilecegimizi bile düsünüyorum.
 
Üst Alt