21. Hafta : Orduspor 2-4 Gaziantep BB l 13 Şubat | Maç Sonucu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

21. Hafta : Orduspor 2-4 Gaziantep BB l 13 Şubat | Maç Sonucu


ordu.png
bankas.png
antepbeledi.png




Tarih: 13.02.2010

Saat: 13:30

Stadyum: 19 Eylül Stadyumu

Yayın: Trt 1






Yine final niteliğinde bir maç olacak, Ali camdalı ve Jovan Kostovski bugün gördükleri kart nedeniyle cezalı duruma düştüler,Antep Belediyedede Serdar Deliktaş sakatlanmış,Hastaneye kaldırılmış durumunu bilmiyorum geçmiş olsun şimdiden..



Uğur hoca Kostovski-İbrahim,Ali-Emrullah değişikliğni yapacaktır.Antep belediyeye ters gelen takımız,yanlız iç sahadaki maçlarda hep zorlanıp kazanmışız..İnşallah rize deplasmanı öncesi 3 puanı alan taraf oluruz..



2009--Gaziantep-Ordu SK 1-4

Orduspor-Gaziantep 1-0

2010--Gaziantep-Ordu SK 0-0

Orduspor-Gaziantep 2-1

2011--Gaziantep-Ordu SK 0-0

Orduspor Gaziantep
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat



TOLGA ÖZKALFA(Hakem)

SERKAN GENÇERLER(1. Yardımcı Hakem)

ADİL SİNEM(2. Yardımcı Hakem)

VOLKAN ALABAŞ(Dördüncü Hakem)



serkan gençelerde iyi yardımcı hakemdir,Tolga Özkalfa sezonun ilk yarısında rize ile 1-1 kaldığımız maçı yönetmiş.
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat



Beraberlik cikabilir.

Antep BB haftalardir mac kaybetmiyor.

Lider Ordu ise gecen hafta Gungoreni bile yenemedi. Beraberlik geciyor icimden.
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat



Samsunspor - Gaziantep BB maçını unutmuyorum 4-0 bitmişti. Samsunspor en iyi maçını oynamıştı ve maç rahat 7-8 e kadar gidebilirdi. Ben bu maçta beraberlik bekliyorum. Neden derseniz Gaziantep BB toparlanmaya başladı. Son maçda berabere kalmasına rağmen ondan önce Denizlispor ve Spor Toto Super Lig takımı Manisaspor'u yenmişlerdi. Orduspor'da çok iyi bir takım ve onlarda sahalarında kazanıp bir üst lige çıkmak için avantaj sağlamak isteyeceklerdir. Çok tedbirli başlayacaktır maça iki takımda. Eğer iki taraftan biri galibiyet alıcak olursa da 1-0, 2-1 gibi skorlarla olur.
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat



Tütüneker: Orduspor Liderliğini Sürdürecek

Bank Asya 1.Ligde oynayan Orduspor Teknik direktörü Uğur Tütüneker, “Haftasonu iç sahada oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak liderliğimizi sürdüreceğiz” dedi.



Orduspor’un geriye 13 final maçı kaldığını vurgulayan Tütüneker, takımın emin adımlarla şampiyonluğa yürüdüğünü söyledi. Ordu’da oynayacakları 7 final maçında taraftarın 90 dakika boyunca susmamasını isteyen Tütüneker şunları söyledi: “Büyük Orduspor taraftarımızdan Ordu’da oynayacağımız 7 final maçında 90 dakika boyunca çok büyük destek bekliyoruz. Centilmenlik ölçüsünde bütün maçları kazanmayı hedefliyoruz. Bu nedenle Ordusporumuzdan bu final haftalarında iyi futboldan çok 3 puan beklemeliyiz ve bu 3 puan için 19 Eylül Stadyumu’nu arenaya çevirmemiz gerekiyor. Çok büyük şölen içinde büyük tezahüratla takımımıza sonsuz destek olalım. Orduspor şuan lider ve emin adımlarla şampiyonluğa süper lige yürüyor. Tüm kesimlerden bu tarihi tabloyu iyi göstererek Orduspor’a destek vermelerini bekliyoruz.”



Diğer taraftan 19 Eylül Stadyumu’nda çift kale maçla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi prova yapan mor-beyazlı ekibin oldukça hırslı olduğu gözlendi.



phoca_thumb_l_orduantrenman00020.jpg


phoca_thumb_l_orduantrenman00050.jpg


phoca_thumb_l_orduantrenman00062.jpg
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat



Ordu kazanır.Antep'in en etkili oyuncusu Serdar Deliktaş sakatlandı diye biliyorum.Orduspor evinde bu fırsatı tepmez ve muhakkak kazanır.
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat



antep paf kalecisi ile cikiyomus.diger iki kalecileri sakat serdar deliktas yok ali sakal yok antepin kadrosunda
 
Cevap: 20. Hafta : Orduspor - Gaziantep BB l 13 Şubat | İlk Yarı | TRT 1



Penaltıyı kaçıracağı belliydi o herifin
 
Üst Alt