#7 Henry Onyekuru - Sayfa 46 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Adamdan ronaldo performansı beklemek yanlış olur Gs topçusu olmadığı belli. Zekası çok sınırlı ama bir selçuk leşi gibi de değildi. Ufak da olsa bir şeyler yaptı
 
Son dakikadaki pozisyon haricinde Feghouli'nin önüne yuvarladığı pozisyonda da pas yerine topu bir tık ayağından açıp kaleye vurabilirdi.

Onlardan birini olumlu bitirebilse kahraman olacaktı. İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi fazla top kaybı da yapmamıştı aslında.

Ama çok panik yapıyor ve eli ayağına dolaşıyor. Bunu aşamazsa geçtim Premier Lig'i bizim seviyelerde bile kalamaz gelecekte.
 
Forvet bölgesine transfer yaparken bir kere oyuncunun şutu nasıl ona bakacaksın istediği kadar hızlı olsun istediği kadar driblingi iyi olsun şutları cılız olan bir kanat oyuncusu çekilmiyor
 
Bugün güzel oynadı başakşehirin kanadından iyi geldi. Ama ya kardeşim çok rahat pozisyonlarda topu istop etmiyorsun. Bu maçtaki oyununa bir şey diyemem. Rodrigues çıktı bu eleman daha iyi oynamaya başladı. Ama eğer kaybetseydik baş sorumlulardan olurdu.
 
Atamadığı gol kötü, gelgelelim takımda öyle gelen topa vurup gol yapabilecek adam yok zaten. İtiraf etmek zor geliyor da geçen yıl Gomis yokken şu topları tek gol yapabilecek adam teneke bağlayıp yolladığımız Yasin'di. Son 2 yıldaki kadrolardan da anca Gomis'le Yasin gol yapardı bu pozisyonu. Bugün gol olmadığı için şaşırmadım o açıdan. Onun dışında bugün kendi sahamızdan biraz olsun top çıkartabildiysek, oyun oynaayabildiysek bu Nagatomo-Feghouli ve bu genç arkadaşımız sayesindedir. Sonuçta adam Galatasaray'ın malı bile değil abi, beğenmezsen sene sonu evine yollarsın. 21 yaşında, geçen yıl 6 ay sakatlık yaşamış adamı atamadığı gollerden gömersek yıllardır bu kulübün ekmeğini yiyip gram top oynamayan, koşmaktan aciz demirbaşlarımıza ne yapmamız gerekecek?
 
Üst Alt