#7 Henry Onyekuru - Sayfa 67 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
ne keko adamsın oynadın ortamı küçümseyerek hücüm yapıosun kardeşim bir sürü adam alan pozisyon kaybettiriyorsun dribble dışında bi işini görek yaramaz
 
Bununda kafası sadece topta galiba.

Öyle ise bir şey diyemem. Alt yapısı eksik der geçip yolu açık olsun derdim sene sonu.

Ama önünde boş alana Bom boş kademeye görerek pas atmıyor ve çalımı deniyor ise bencil, takıma ihanet edenin tekidir
 
Benfica maclarinda kirilma anlari
İlk maçta
0-0 ken penalti noktasindan bombos kacirdigi sut.

İkinci macta
Belhandanin pasinda ceza sahasinda kalecinin üstüne attigi ciliz sut.

Eyyamlarda eklenince tur gitti.
 
Adamı çıldırtır yav bu :D Garry'den beter, o en azından arada bir iyi şut çekiyordu bunda o da yok. Bal yapmayan arı misali vızır vızır geziyor ortada bir şey yok.
 
Cok ilginc yav her defasinda elimizdekilerden veya gönderdiklerimizden daha beyinsiz bir kanat oyuncusunu bulmayi nasil beceriyor bizimkiler aklim almiyor.

Yasin ve Garry den sonra bunu getirdik. Bundan sonra kimi bulacagiz hayal dahi etmek istemiyorum.
 
Onye'nin bir skills videosu var adını yazınca direk youtube'da çıkıyor izleseniz bu adamın ne işi var Galatasaray'da dersiniz. Gel gör ki sahada ki hali çıldırtan cinsden.
 
Maalesef Garry de bu sezonun başından beri kendi skorunu arayan bencil bir oyuncuya dönüşmüştü. Onyekuru aksini yapmaya çalışsa da adamda orta-pas diye meziyet yok. Sağına çekip orta yapmayı bilmiyor yahu adam, bundan acı bir şey var mı? Adam fizik olarak kanat, kafa olarak santrafor. Santrafor oynamaya fiziği yetmez, kanat olmayan oyun aklı. Arada sıkışmış bir oyuncu, hiçbir şey olmaz büyük ihtimal. Sene başından beri neredeyse sol kanadı boş oynatıyoruz, işin kötüsü Onyekuru savunmayı da beceremiyor. Bir an önce oraya hazırsa Akbaba, en kötü Yunus'u monte etmek lazım. Onyekuru ancak yorgun savunmalara karşı ortalama üstü bir hamle oyuncusu olabilir, fazlası değil.
 
Üst Alt