#22 Hakan Balta - Sayfa 227 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
2. yari 2 tane cok kritik pozisyonu kesti. Sezonun ilk yarisini kadro disi olarak gecirmek bir futbolcuyu fiziksel ve mental olarak dibe cökertir, 35 yasindaki bir oyuncuyuysa bitirir. Hakan Balta bugün kesinlikle iyi bir performans sergiledi. Bu macta Linnes'in yediginin yarisi kadar calim yemedi ayrica.
Yahu adam rakibin rüzgarı ile yıkıldı. Yine ikinci yarı çalıma girdi ve topu kaybetmedi, bildiğin beli dönmediği için hediye etti. Linnes hangi pozisyonda çalım yedi yahu?
 
Katkılarından dolayı teşekkür ederek uğurlamak gerek...2014/2015 Şampiyonluğunda son haftalarda içerde 85.dk da Gaziantep'e attığın golle kal akıllarda seni güzel hatırlamamız adına tadında bırakmalısın.....
 
Hibrit cim'i bu mu takti? Devamli hibrit cimi kontrol ediyordu yerde yatarak.


cropped_content_baskan-dursun-ozbek-divan-kurulunda-yasanan-olaylarla-ilgili-sert-aciklama_84FVFy6H10L8FLd.jpg
 
Bu yıl 21. şampiyonlukla uğurlayalım Hakan’ı tıpkı Ayhan’a 18’de yaptığımız gibi. O zamanlarda da Ayhan’dan tiksiniyorduk ama sonunda emekli oldu. Bu yılın sonunda özellikle savunma hattında büyük yenilenme bekliyorum. Eğer Serdar veya Maicon satılırsa bu yıldan sadece 1 stoper bile kalabilir seneye 6 stoper arasından.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
yata yata sözlesmeyi bitirdi. kib aeo yine de. karpaty faciasini unutmayacagiz. gaziantep'e ve oftas'a attigi goller icin de tsk ederiz.
 
Galatasaray yönetiminin 11 sene sarı-kırmızılı formayı giyen ve sözleşmesi sona eren Hakan Balta için Göztepe maçı öncesinde özel organizasyon düzenleyeceği öğrenildi.

Galatasaray'da 11 sezon görev yapan Hakan, 332 maçta bu forma ile ter döktü.

DktQQ8WW0AEZL5a.jpg


Güzel hareket (y)
 
Üst Alt