#25 Fernando Francisco Reges - Sayfa 290 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Melo gibi adamı bu kulüpten yollamak büyük bir ihanetti en kötü koy yardımcı antrenör olsun , hocaların oyuncağı olmuş bir kulüp olduk çıktık her gelen kendine göre saçmalık yapıp siktir olup gidiyor olan kulübe oluyor.

Melo'nun da yazları hep vukuatları oluyordu. Sürekli gidecek mi gitmeyecek mi diye, hep kamplara geç katılırdı. En sonunda gerçekten gitti. Orta saha diye akılsız tiplere kaldık gittiğinden beri.
 
31 yaşında henüz demi bide bu....

40 yaşında gibi duruyor sahada.
Fizik kondüsyon eksikliği en fazla bunda hissediliyor ki en önemli mevkilerden birisinde.

Fenerde bir zaman oynamış appiah, Genç orta yaşlarda bir Melo lazım bize.

Bide aynı sertlikte ve koşan box to box.

İkiside Scout olmalı. Kaliteli piyasa yapmış adamları alamazsın. 40-50 milyon eder ikili paket istenilen seviyede olmasını istersek.

Feya Melo gibi fırsat bakmak gerekir de oda 40 yılda bir denk gelir
 
Futbolu bıraktın da bizim mi haberimiz yok ?

Bu ne güzel iş yav adam aylardır 1 dakika bile oynamıyor kimse de Fernando nerde ne yapıyor demiyor yatmaya devam ediyor. Tamam Fernando mükemmel oynuyordu sürekli oynasın demiyorum da en azından 3.5 mil.€ maaş verdiğimiz adam bir zahmet arada sırada maçta oynadığını görelim ...

Emre 'nin ayağı kırıldığı zaman sürekli nerde kaldı ? ayağın mı koptu ? öldün mü ? vs. vs. ara ara girip darlayan taraftarlarımız neden Fernando hakkında ses çıkarmıyor ki
 
Takimin en kötü orta sahasi oldugu icin kadro disi kalmasi normal. Normal sartlar altinda zaten ya sakat ya cezali. Derhal tekmeyi yemesi lazim.
 
Üst Alt