# Christian Luyindama - Sayfa 69 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Oraya kadar kalkan ayak yere nasıl inecekti, tabiki aynı şiddette inecek, yoksa adam ayağı yere koyamadan kıçının üstüne düşer kalçasını sakatlar. Ayak rakibe şiddetli geldiği için faul diyor herkes hayır, bu pozisyon faul bile değil. En fazla çift vuruş.

Şöyleki bu adam kaleci olup topu yumruklamış akabinde uçan yumruk rakibine gelmiş olsa kırmızı diyecekmiydi burda kimse? Adamın elmacık kemiği kırıldı abi kırmızı kart mı diyecektiniz? İki pozisyonun farkı yok adamı görmüyor bile. Topa vurmuş o saatten sonra rakibin omzu kırılsa bile kart olmaz oyun kuralları gereği. Kırmızı olması için topu ıskalamış direk rakibe bilinçli girmesi lazım. Sizde böyle yaparsanız hakemin hatası yanına kar kalır arkadaşlar.
 
Bu hafta sarı kart cezalısı oldugu için 1 maç alsa bile fener maçında oynamıyor öyle mi? ceza mevzularından pek anlamıyorum.
 
Fenerde kim atcak golleri slimani mi?alper mi ?muzmin sakat ekici mi?

Victor Moses kesin atacak gercek Fenerli olacak

Serdar, Sadik, Skrtel, Neustaedter, Topal beslisinden ikisi yan toplarda saplar Luyindama olmadigindan

HAK, Isla, Jailson, Eljif, Tolgay, Zajc surpriz golculer

Dirar, Potuk, Ayew, Ekici, Valbuena'dan en az ikisi gol katkisi yapar

Soldado ise garanti bos gecmez
 
Kadıköy'de olmaması iyi oldu. Çok riskli oynuyor ve baskı olmadığında dahi bu yapısı nedeniyle ciddi hatalar yapma potansiyelini taşıyor. Kadıköy gibi baskı yenilecek deplasmanlarda soğukkanlılık ve konsantrasyondan kopmama çok önemlidir. Bu adam çabuk oynamayıp rakibe temaslı oynamayı seviyor. Tempolu maçlarda en risk taşıyan oyuncu tipidir. Ligde bu tarz maçları oynamış son senelerde olgun futbolunu gösteren Donk'u, Luyindama'ya göre daha güvenilir buluyordum ben. Kadıköy'de olmayacak olması üzmedi beni bu yüzden.
 
Üst Alt