3 Büyükler Kayyuma Devredilir mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

3 Büyükler Kayyuma Devredilir mi?


Atilla Türker ve Serdar Ali Çelikler gibi spor yazarları ve 1-2 gün önce Bloomberg gibi kanalda dinlediğim ekonomistlere göre 3 büyüklerin kayyuma devredilmesi için aslında bütün şartlar var ama SPK buna göz yumuyor. Ancak özellikle 1990'dan itibaren yapılan harcamalarla 3 büyük takımın toplam borcunun 5 milyar TL(Eski para ile 5 katrilyon) civarında borçta herhangi bir azalma değil aksine artma görünüyor. Özellikle kur farkıyla iyice artan borçlar bunlar. Üstelik vergi borçları affedilmiş, stadlar büyük oranda devlet tarafından finanse edilmiş, yayın geliri beklenenden fazla gerçekleşmiş olmasına rağmen.


Yakın gelecekte kulüplerin kayyuma oradan da Rus, Kazak, Arap, Tayland, Malezya gibi ülkelerin zenginleri tarafından satın alınmaları sizce beklenebilir mi yoksa bu kulüpler bir şekilde paçayı kurtarır mı?
 
Devredilmeli ne vergi ödeniyor ne borçlar
Özellikle bjk

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Amaç bu zaten.
Tek sorun biziz.

Elimizdeki arsalar bilerek bitiriliyor ve sonrasında borç azalmiyor tam aksine artıyor.

Arsalar bitip borcumuz arttığı zaman tüm şartlar oluşacak ve kamoyu algısı yaratılarak diğer 2 kulüple birlikte kulüplerin satılması gündeme gelecek ve çok rahat şekilde satılacak.

Şu anki yönetim de bu konuda elinden geleni en iyi şekilde yapıyor.
Boşuna şampiyonluk hayelleri kurmayın.
Amaç avrupa ya gitmeyerek borçlara borç katmak.

Gün yüzü görme DURSUN!
 
4 büyükler diyelim
b23763ad5d0a07f92e7a642f4f22f011.jpg


SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Böyle bir şey olursa tek suçlu Galatasaray; yani yönetimlerdir. Hükümetin kulüpleri ele geçirmek için bir derdi olduğunu sanmıyorum. Bu kadar komplo teorisi çok ağır. Kayyım atanırsa ne olacak ki... Sonucu yabancıya satış. Herkes de bunu istemiyor mu zaten!
 
Üst Alt