3 Çocuğum Var, Takım Tutmaları Konusunda Yardım... | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

3 Çocuğum Var, Takım Tutmaları Konusunda Yardım...


8 yaşında kızım, ve 2 yaşında ikiz olmak üzere bir kızım ve bir oğlum var.
Büyük kızım zaten Galatasaraylı.
Babam Beşiktaşlı, eşim Fenerli.
Babam, Melih Beşiktaşlı olsun Elif de Fenerli olsun diyor, eşim de Elif Fenerli olsun oğlan ne olursa diyor.
Ben diyorum ki, hepsi Galatasaraylı olsun...

Fakat ince bir durum söz konusu.
İkisi de kanser tedavisi görüyor, (ama onlar için üzülmeyin, ikisi de kanseri yendiler, şu an sadece rutin kontrolleri yapılıyor, gayet de sağlıklılar)...
Aslında normal şartlarda buna benzer durumlarda babamı da eşimi de dinlemem ama ameliyattan sonra ikisinde de asabiyet başta olmak üzere birtakım anormallikler söz konusu.
Aslında dediğim olacak desem ikisi de Üzülmez ama tamam sizin dediğiniz gibi olsun dersem çok sevinirler.

Siz olsanız ne yapardınız?
 
Hocam Allah sağlıklı ömür versin. Derdiniz bu olsun. :)

Bence karışmayın hangi takımı istiyorlarsa büyüdüklerinde onu tutarlar...
 
cocuklara bütün takımları ve şampiyonluk sayılarını, başarılarını anlatacaksınız onlar kendileri seçecekler.
 
Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine. Gönül ister ki hepsi Galatasaraylı olsun ama üzülmeye de gerek yok olmazlarsa. Bakın siz babanızla aynı takımı tutmuyorsunuz. Burası Türkiye ve güzel yanımız da biraz bu. Allah'a şükür etnik dini bir düşmanlık yok.

Formaları alsanız ilk olarak ablaları ile beraber hoşlarına gider.
 
Allah analı babalı büyütsün. Benimde 4 yaşında oğlum var babası gibi hasta Galatasaray'lı. ilk doğduğu günden beri hayatında hep Galatasaray ve sarı kırmızı renkler oldu. Hastane çıkışı,oyuncakları, ninni diye Galatasaray marşları dinledi ve sonuç 4 yaşında fanatik Galatasaray'lı oğlum var ????

????GALATASARAY????
 
Öncelikle Allah bağışlasın renktaş :)

Küçük çocuklara kupa sayıları vs. ne kadar etki eder bilmiyorum ama bence Galatasaray'lı yapmak için uğraşın :) Ne de olsa hayat memat meselesi değil anneleri fenerli yapacakken kandırıp Galatasaraylı yapmanızda bir sakınca yok :D Baskı yapmadan tabi. Beni 3-4 yaşında Galatasaray'ın sembolü aslan diğerleri kuş aslan daha güçlü diyerek ikna etmişlerdi :asd22:
 
Daha yaşları çok küçük şimdi eşinizin ve babanızın dediği olsun ileride akıllarını çelersiniz Galatasarayın asaletiyle :D
 
Aslında tabi ki büyütülecek bi konu değil de, babam alışılmışın dışında hareket ediyor böyle giderse ikizler Beşiktaşlı olacak gibi. Çünkü babam oyuncak, elbise gibi konularda siyah beyaz tonlara önem vermeye başladı. Ben de tabi ki sarı kırmızı renkli şeyler alıyorum. Demeniz gibi zamana bırakıyorum, çünkü babamın mutluluğu benim mutluluğumdan daha önemli ilk etapta.

Teşekkür ediyorum ilginize...
 
O ne iş la ? Siz mi belirliyorsunuz tutacakları takımı ? :D :D :D

Benim anne tarafım, %100 oranda Fenerbahçeli.
Baba tarafımsa, %100 oranda Beşiktaşlı.

Benden gayrı Galatasaraylı ya 1 tane vardır ya 2 tane ki onlar da yurt dışında :D Yani demem o ki; siz ne yaparsanız yapın, adam istediği takımı tutar. Öyle olmasaydı, ben Galatasaraylı olmazdım.
 
Babam okumayı yeni öğrendiğimde Metin Oktay'ı anlatmıştı bana bir dergi vermişti..
Eskilerden sakladığı ve efsane hikayelerini anlatmıştı..
Fazla düşünmedim bende :)
Sonra 8 yaşında kahvelere gitmeye başladım babamla..
 
O ne iş la ? Siz mi belirliyorsunuz tutacakları takımı ? :D :D :D

Benim anne tarafım, %100 oranda Fenerbahçeli.
Baba tarafımsa, %100 oranda Beşiktaşlı.

Benden gayrı Galatasaraylı ya 1 tane vardır ya 2 tane ki onlar da yurt dışında :D Yani demem o ki; siz ne yaparsanız yapın, adam istediği takımı tutar. Öyle olmasaydı, ben Galatasaraylı olmazdım.
Tabi senin dediğin ayrı mesele ortak. Şöyle anlatayım ben. Amcam beni kahveye Fener maçlarını izlemeye götürürdü. Babam da öyle. Çocukken Fenerliydim veya Beşiktaşlıydım diyemiyorum. Taraftarlık duygusu yoktu. Zorla gidiyordum zaten. Ben ilk zamanlar Galatasarayı bile bilmiyordum. Çünkü 80 li yılların sonundan bahsediyorum 5-6 yaşındayım yani. İlkokuldayken benden 1 yaş büyük amcaoğlumu kıskandığım için Galatasaraylı oldum mesela... :D:D:D
 
Son düzenleme:
Üst Alt