30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!


DIbO-XmUEAADjnQ.jpg


Bugün, binlerce kahramanımızın; ulusumuzun birliği, bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını feda ettiği Büyük Taarruz Zaferi'nin 95. yıldönümü…

Bu yüzden zaferlerle dolu Türk tarihinde 30 Ağustos’un yeri ve önemi her zaman bambaşka olacaktır.

Bu büyük zaferin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Vatan size minnettardır.

:rose:
 
Zaferin 95.yılı kutlu olsun.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz
027605f190e38d9244b4b7a02001acd3.jpg
 
Son düzenleme:
30-agustos-zafer-bayraklari-6.jpg


Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin zafer bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Yedi düvele karşı verilen bu zafer neticesinde dökülen kanların üzerinde yaşayan bizlere büyük bir sorumluluk düşüyor. Lütfen geçmişimizi unutmayalım. Unutturmaya çalışanlara da fırsat vermeyelim.Tüm şehitlerimizin ve Aziz Atatürk'e Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum.
 
Alparslan:Geldik
Atatürk:Gitmiyoruz

Canı pahasına bu toprakları korumuş bütün sehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.
 
Bir bilgi vereyim. O, Galatasaray'ın paylaştığı Atatürk fotoğrafı 26 ağustos da Büyük taarruzun ilk günü Afyon Kocatepe'de çekilmişti.

30 Ağustos ZAFER bayramımız kutlu olsun.
 
Bu milletin, hiç bir yabancı devletin himayesi altına girmeyeceğinin tescilidir. Asırlar boyunca yazdığımız ve kıyamet gününe kadar yazacağımız şanlı destanlardan birisi. Allah razı, ruhları şad olsun.
 
Üst Alt