#33 Seimone Augustus | MVP | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#33 Seimone Augustus | MVP


seimoneB.jpg




30 Nisan 1984 doğumlu Seimone Augustus, 1.83 boyunda. Seimone Augustus, kolej kariyerine, doğduğu yerin okulu olan Louisiana State University’de (LSU) başladı. LSU takımının en önemli oyuncusu olan ve ligin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Augustus, buradaki kariyerini 19.3 sayı, 5 ribaunt ve 2 asist ortalamaları ile tamamlarken birçok da ödül kazandı.



2006 yazında WNBA draftına giren Seimone Augustus, Minnesota Lynx tarafından 1. sırada seçildi. İlk senesinde 21.9 sayı, 3.8 ribaunt ve 1.5 asist ortalamaları tutturdu ve yılın çaylağı ödülünü almayı başardı. İkinci senesinde de iyi performansını sürdüren Augustus, ortalamasını 22.6 sayı, 4 ribaunt ve 2.3 asiste yükseltti. 2008-2009 sezonunda takımımızda forma giyerek taraftarların yoğun sevgisini kazanan Seimone Augustus, geçen sezonu sakat geçirdikten sonra tekrar takımımıza dönmüş oldu.
 
Cevap: #23 Seimone Augustus



Taurasi kim ya. Augustus'un olduğu bir yerde başka oyuncu aramam, tek başına maç alır. Zira tek başına almasına gerek kalmayacak.



---------Işıl----

Augustus----Katie (Tamika)

Sophia-----Fowles




Ayrıca bu takıma 4. yabancı olarak Backy Hammon veya Megan Mahoney'i isterük.
 
Cevap: #23 Seimone Augustus



Augustus'un şu ana kadar oynadığı 5 maçı da izledim. Her maç biraz daha hareketli biraz daha sorumluluk alarak oynuyor.



18,4 sayı 2,2 ribaund, 1,8 asist şu ana kadar ortalamaları.
 
Cevap: #23 Seimone Augustus



usab_womens_seimone_augustus.jpg






Augustus İlk 5 Başladı



ABD Kadın Basketbol Milli Takımı, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası çalışmalarına başladı.



23 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek turnuva öncesinde dün gece Avustralya Milli Takımı ile bir hazırlık maçı yapan ABD, XL Center’daki (Connecticut) mücadeleden 89-56’lık skorla galip ayrılmayı başardı.



2010-11 sezonunda Galatasaray Medical Park forması giyecek oyunculardan Seimone Augustus, ABD’nin maça başlayan beş oyuncusundan biri oldu. Augustus, yaklaşık 23 dakika süre aldığı karşılaşmada 4/7 saha içi isabetiyle 8 sayı, 3 ribaund ve 2 asist üretti. Geçtiğimiz sezon Galatasaray için oynayan Tamika Catchings ise 17 dakika sahada kalarak 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve 3 blok ile oynadı.



2010 WNBA Finalleri’nde yer alacak isimlerden Sue Bird, Swin Cash ve Angel McCourghtry’nin ABD, Lauren Jackson ve Penny Taylor’ın ise Avustralya Milli Takımı’nın kadrosunda yer almadığı maçın ilk yarısını da ev sahibi ekip 46-24 üstün kapadı.



Nihai Kadro 21 Eylül Salı Günü Açıklanacak




ABD Milli Takımı, 13 Eylül Pazartesi günü kamp çalışmaları için İspanya’ya geçecek.Chicago Sky’daki performansıyla beğeni toplayan ve 2010-11 sezonunda Galatasaray için oynayacak olan Sylvia Fowles ise İspanya seyahati öncesi takıma katılacak. Fowles ile birlikte Candice Dupree ve Cappie Pondexter’ın da kampa dâhil olması bekleniyor.



ABD Milli Takımı, İspanya’danın Salamanca kentindeki çalışmaları boyunca iki hazırlık maçı yapacak. 17 Eylül Cuma günü bir kez daha Avustralya ile karşılaşacak olan ABD, mücadeleden galip ayrılması hâline, 18 Eylül Cumartesi günü İspanya – Senegal maçının galibiyle bir hazırlık maçına çıkacak. Augustus ve Fowles’un formasını giydiği ABD, 20 Eylül Pazartesi günü de Brno’da Çek Cumhuriyeti karşısına çıkacak.



NCAA takımlarından Connecticut Huskies’in antrenörlüğü yapan ve Çek Cumhuriyeti’nde ABD Milli Takımı’nın başında yer alacak olan Geno Auriemma, 12 kişilik nihai oyuncu kadrosunu ise 21 Eylül Salı günü açıklayacak.



Galatasaray.org
 
Cevap: #23 Seimone Augustus



Amerika 85 İspanya 69 hazırlık



18 dakika oyunda oyunda kalmış 2/3 saha içi isabetiyle 4 sayı kaydetmiş.



Diana 11 dakikada 1/4 saha içi isabet ile 3 sayı kaydetmiş.
 
Cevap: #23 Seimone Augustus



bak dediğin gibi zamana ihtiyacı var . galatasaray çok iyi bir takım olacak .derdiniz kupada olmasın! galatasaray bayan basketbol takımın kazandığı kupa sayısını fener geçemez ...:lol:sadece takipler :lol:



Ben zaten gönderilsin gibi bir şey demedim. Zamana ihytiacı var tabi. Sadece şu anki performansı eskisine göre çok kötü.
 
Üst Alt