# Yekta Kurtuluş - Sayfa 211 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bence yok.

Evet o maça gitmiştim ben de. Şansıma TT Arena ya gittiğim ilk maç (Rize 13/14) öncesi efsaneler maçı vardı ona da girmiştim.

sent via GSC
Düşüncene saygı duyarım.Efsaneler maçı da 2-3 yılda 1 olmalı.Barcelona-Real Madrid-Valencia-Bayern Münih-Arsenal-Porto-İnter-Psg-Milan gibi aramızın iyi olduğu takımlarla yapılabilir..
 
Bu yaz Sabri'nin jübilesini yaptıralım.Sonrasında Yekta,Aydın,Olcan,Ceyhun,Umut,Sercan gibi oyuncularımız futbolu bırakırken yazın 1 maçlığına gelsin ve futbolu biz de bıraksınlar.Melo,Sneijder,Amrabat,Gomis,Podolski gibi yabancılarımız da bıraksın isterim ama geneli kendi ülkesinden bi takıma söz veriyo.Aralarından Podolski,Amrabat,Gomis biz de bırakabilir..
Saydiklarin isimlerin hepsi dunya kadar para istiycek adamlar 10 lira alip 1 liralik top bile oynamiycaklar.ondan sonra gs neden batiyor...
 
o maç içinde maç başı istemeyeceklerine emin miyiz?

sana tepkiden değil de bıkmışız bu eskilerden ve vefa işinden renktaş
Zaten sponsorlar plaket ve bi miktar para veriyo diye biliyorum renktaş.Biz böyle yaparsak bizden giden futbolcu rakip camialara gitmek istemez.Ozan-Yunus gibi oyuncuları kulübe teşvik etme amaçlı olarak da bakabiliriz.Bize karşı nefreti olmayan eski oyuncularımıza sponsor eşliğinde 1 hazırlık maçını çok görmemeliyiz..
 
Sabri belki olabilir ama diğerleri için bence gerek yok.heleki sercan bizde jubile yaparsa deliririm heralde bize gol attıktan sonra deli dürtmüş gibi sevinmişti
Sercan'ın o maçtan sonra açıklaması vardı diye hatırlıyorum.Sercan olmasa da diğerlerine yapılmalı.Eskiden daha fazla para dönüyo futbolda.İlerleyen zamanlarda Ozan-Yunus gibi futbolcularımıza rakip takımlar teklif ettiğinde parayı fazla verdi diye o takıma transfer olacaklar.Camia'dan uzaklaşmamaları için bi teşvik gibi düşünelim.Galatasaray seçimlerinde eski futbolcularımızın oy kullanması bile bir teşviktir..
 
Vefa İstanbul’da bir semt adı olalı çok oldu. Bunlara gösterilecek vefaya sokayım. 1 maçlık bile bünyem kabul etmez. Halısahada jübile ayarlayalım kafi
 
Üst Alt